Samsung Galaxy A90, 5G ile geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A90, 5G ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-02 13:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un beğenilen serisi A ailesi için yeni bir üye yakın zamanda tanıtılabilir. Galaxy A90 5G olarak gelmesi beklenen A serisinin en üst modeline dair bazı detaylar ortaya çıktı. Geekbench verilerine göre Snapdragon 855 işlemci ve 6 GB RAM’in yanı sıra 5G desteği ile beraber Galaxy A90 modeli karşımıza çıktı. SM-A908B model numarasına sahip olan bu telefon Wi-Fi Alliance’in internet sitesinde ortaya çıktı. Samsung’un bu yeni Galaxy A90 cihazıyla beraber ise 5G desteğinin biraz daha da yaklaştığını görüyoruz. Wi-Fi Alliance sertifikası üzerinde cihazın Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çalışacağı ve çift bant Wi-Fi 802.11 ac desteğinin olacağı haricinde herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Samsung Galaxy A90 İddialı Özelliklerle Geliyor

Samsung Galaxy S11 hakkında yeni ayrıntılar sızdırıldıSamsung Galaxy S11 hakkında yeni ayrıntılar sızdırıldı

Daha önce bazı ortaya çıkan detaylara göre Galaxy A90 modelinin arka yüzeyinde 48, 12 ve 5 megapiksel olarak üçlü bir kamera sistemi yer alıyor. Bu sistem ayrıca Tilt OIS adlı bir teknoloji desteğine sahip olacak. Bu kamera sisteminin ayrıca A80 gibi dönen yapılı bir mekanizması bulunması iddia ediliyor. Ancak son detaylara göre standart bir kamera mekanizmasının olması bekleniyor. Galaxy A90 cihazının 5G ile 4G arasındaki farkları ise sadece bağlantı ile bitmeyecek. Öyle ki 4G versiyonunda 48 megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamera ve 5 megapiksel çözünürlüklü toplam iki kamera yer alması bekleniyor. Her iki versiyon da 6.7 inç ekran büyüklüğünde olacakken Sonsuz-U Super AMOLED ekranı bulunacak.

Cihazın şuan için çıkış tarihi belli olmuş değil.


Samsung Galaxy Note 10'da üst düzey su korumasıSamsung Galaxy Note 10'da üst düzey su koruması
Samsung Galaxy Watch Active 2'nin renk seçenekleri sızdırıldıSamsung Galaxy Watch Active 2'nin renk seçenekleri sızdırıldı

PAYLAŞ