Samsung Galaxy A9, Şile'de Off Road turuna çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A9, Şile'de Off Road turuna çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 15:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dört adet arka kameraya sahip olan ve mobil fotoğrafçılıkta yeni bir çağ başlatan Samsung Galaxy A9'un yüksek fotoğraf ve video performansı, 4X4 arazi araçları ile düzenlenen özel bir Off road turu içerisinde teknoloji dünyasının önde gelen isimleri tarafından değerlendirildi. Fotoğrafçılık konusunda oldukça iyi bir iş çıkartan Samsung Galaxy A9, Şile'de Off Road turuna çıktı

Samsung'tan batarya ömrü uzun telefon; Galaxy M20

Samsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacakSamsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacak

Samsung Galaxy A9, Şile'de Off Road turuna çıktı

Geçtiğimiz hafta dünya ile birlikte Türkiye içerisinde de satışa sunulan dünyanın ilk 4 adet arka kamerasına sahip olan akıllı telefon Samsung Galaxy A9, 4X4 arazi aracı ile birlikte çıkılan zorlu bir yolu teknoloji basının uzman isimleri tarafından değerlendirildi. Şile'de düzenlenen Off road turunda unutulmaz anları Galaxy A9'un farklı işlevsel özelliklere sahip 4 adet arka kamerası ile zor şartlar altında fotoğraflayan katılımcılar, 4X4 araç ile birlikte dört dörtlük bir eğlence yaşadılar. 24MP'lik ana kamera, 8MP'lik 120 derecelik Ultra Geniş Açı kamera, 10MP'lik Tele kamera ve Canlı Odak özelliği sunan 5MP'lik kamera ile tüm ezberleri bozmak isteyen şirket, kullanıcıların hayat tarzlarının farklı yollardan yansıtmalarına olanak sağlayan bu cihazın özellikleri dikkat çekiyor.

Galaxy A9; güçlü pil kapasitesi, yüksek depolama alanı ve Super AMOLED ekranı ile birlikte dikkat çekiyor. Ayrıca

  • 120 derecelik bir açı ile dünyaya bakmanızı sağlayan bu cihaz, özellikle birlikte dünyayı olduğu gibi fotoğraflayabiliyorsunuz. Görsel Zeka özelliğinin katkısı ile farklı çekim ortamlarında bir profesyonel gibi çekimler yapabilirsiniz. 
  • Tele Kamera ile 2x Optik Zum özelliği sayesinde uzaktaki nesnelerin fotoğraflarını görüntü kalitesinden taviz vermeden çekebilirsiniz.
  • 24 MP Ana Kamera ile ister loş ışıkta, ister parlak ve canlı ışıkta çok daha iyi bir şekilde fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.
  • Canlı Odak özelliği sayesinde de alan derinliğini kendi tercihlerinize göre yönetebilirsiniz. Odak noktasıyla oynayarak yaratıcılığınızı da konuşturabilirsiniz.

Galaxy A9 3,800mAh'lık bataryası sayesinde uzun saatler boyunca kesintisiz bir performans sürmenizi sağlar. 512 GB'a kadar genişletilebilen 128 GB'lık depolama alanı ise, istediğiniz kadar müzik, fotoğraf ve video çekmenize olanak sağlar.


Samsung Galaxy S10'un Fiyat Etiketi Belli Oldu!Samsung Galaxy S10'un Fiyat Etiketi Belli Oldu!
Samsung Galaxy M20 Detayları Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy M20 Detayları Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük OlacakSamsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük Olacak

PAYLAŞ