Samsung Galaxy A9 incelemesi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A9 incelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-18 22:01:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Bugün haberimizde Samsung Galaxy A9 telefonunu siz okurlarımız için inceledik ve kaleme aldık. Şayet sizde bir Samsung Galaxy A9 kullanıcısı iseniz ya da böyle bir telefon almaya niyetiniz varsa bu cihazın özelliklerini de bilmeye hakkınız var diye düşünüyorum. 

Yeni Samsung Galaxy A9 2018 tanıtıldı

Samsung Galaxy A9 orta sınıf bir telefon alarak karşımıza çıkıyor. Tasarım konusunda bir hayli başarılı olan bu telefon, hem kibar hem de büyük ekran seven kullanıcıların eline göre diyebilirim. Ekran görüntüsü olarak bir hayli başarılı olan bu telefon, AMOLED ekran özelliği mevcut. Pil konusuna değinecek olursam bizden tam puan almayı hak ediyor. Çünkü pil konusunda gayet başarılı olan Samsung Galaxy A9, uzun ömürlü pil sınıfı telefonlar arasında yerini alıyor diyebilirim.

Huawei P20 Pro ve Samsung Galaxy A9 KarşılaştırmasıHuawei P20 Pro ve Samsung Galaxy A9 Karşılaştırması

6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunuyor 

Depolama konusunda gene bizden tam puan alan bu cihaz, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı kullanıcıları için sunuyor. Buda size gayet başarılı bir depolama alanı sunduğunu ispatlıyor. Orta segment bir telefon için bence gayet başarılı bir depolama lanı sunuyor. Aynı zamanda avantajlıda olmuş oluyor. Kamera özelliklerine gelecek olursak ise bizden gene tam puan alıyor. 24 Megapiksellik f/1.7 diyaframa sahip ana kamera ile kullanıcıların karşısına çıkan cihaz, 5 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyaframa sahip ikinci kamera ise derinlik sensörü olarak görev yapıyor. Ön tasarımında ise 8 MP gücünde bir kamera bulunduruyor. 


Samsung Galaxy A7 vs Samsung Galaxy A9 KarşılaştırmasıSamsung Galaxy A7 vs Samsung Galaxy A9 Karşılaştırması
4 Kameralı Galaxy A9 Türkiye Fiyatı Açıklandı4 Kameralı Galaxy A9 Türkiye Fiyatı Açıklandı

PAYLAŞ