Samsung Galaxy A82'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A82'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-09 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy A82 modeli için artık geri sayım başladı. Şirketin Galaxy A80'den sonraki ilk akıllı cihazı olması beklenen bu akıllı telefon ile ilgili de her geçen gün daha fazla bilgi ortaya çıkmaya devam ediyor. Yüksek performans vadetmesi beklenen bu akıllı cep telefonun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kutu içerisinde gözüken akıllı cep telefon genel yağısı itibariyle Galaxy S21 modeliyle benzerlik gösterir. AYnı zamanda akıllı cep telefon ile ilgili Güney Kore'de geçerli olan birkaç performans ortaya çıktı. 

Samsung Galay A82'nin ilk bilgileri ortaya çıktı

Akıllı cep telefon dünyasında her geçen gün yeni akıllı cep telefonlar çıkmaya devam ediyor. Özellikle de amiral gemisi cihazlar arasında yaşanan bu rekabet ön planda olsa da daha alt seviyelerde de ciddi bir yarış durumu vardır. Orta üst seviye modellerin önemli bir yere sahip olduğu şu günler içerisinde bu kategoriye yeni bir model daha eklendi. Samsung, Galaxy A80'den sonra serinin devamını getirme kararı aldı. A81 adında bir telefon tasarlamayan Güney Koreli şirket, Galaxy A82 ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Yeni yeni detayları ortaya çıkan bu akıllı cep telefon, bu kez canlı görüntüleriyle ortaya çıktı. Güney Kore sınırları içerisinde Galaxy Quantum olarak adlandırılan bu model esasında Galaxy A72 5G'nin bir nevi yeniden düzenlenmiş hali olarak sunulacak. Kutu içerisinde görseli ile dikkat çekmeyi başaran bu akıllı telefon ile tasarım detayları da kesinlik kazandı. 

Samsung Galaxy S21 serisi 1 milyondan fazla sattıSamsung Galaxy S21 serisi 1 milyondan fazla sattı

Güney Kore‘de Galaxy Quantum 2 adıyla piyasaya çıkacak olan akıllı telefon, tasarım hatlarıyla sade bir görünüme sahip olacak. Cihazın arka kısmında bakıldığında Galaxy S21 modeline oldukça benzer olduğu görülüyor. Beyaz rengiyle görüntülenen bu akıllı telefon, geçtiğimiz günlerde Google Play Console platformuna da uğramıştı. Arkasında üç kamera sistemine sahip olacak olan akıllı telefonun tanıtım posteri de ortaya çıktı. Söz konusu bu posterde siyah rengi ile ortaya çıkan akıllı telefon, ince çerçeveli yapısıyla dikkat çekiyor. 

Samsung Galaxy A82 Snapdragon 855+ işlemciye sahip olacak

Cihazın özellikleri tanıtımdan önce bir nevi sızdırılmıştı. Cihaz piyasada amiral gemisi katili olarak adlandırılan sınıfa girecek gibi gözüküyor. Akıllı telefon Qualcomm yapımı Snapdragon 855+ işlemci sistemiyle piyasaya çıkacak. Bununla beraber Galaxy A72 5G modelinin küresel pazarda yeniden düzenlenmiş hali olarak sunulması beklenen bu akıllı telefon, daha yüksek performansa sahip olacak. Aynı zamanda akıllı telefonun iddialarına göre, ilave olarak anten desteği sayesinde 5G özellikli olarak sunulacak. Bununla beraber akıllı telefonun hem 5G hem de 4G özellikli iki versiyonunun da piyasaya çıkması da yüksek ihtimaldir. Samsung Galaxy A82 6.7 inçlik Super AMOLED ekran kullanıcıların karşısına çıkacak olan bu cihaz, 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacak. Delikli ekran teknolojisinin kullanıldığı bu cihazda, ekranın orta üst köşesinde bir kamera bulunuyor. Kameranın özellikleriyle ilgili henüz bilgi bulunmuyor. Arka tarafta da üçlü kamera kurulumuna sahip olacak akıllı telefon, 64 MP Sony IMX686 sensör ile piyasaya çıkacak.

 


Samsung Galaxy Buds 2 sürprizlerle dolu geliyorSamsung Galaxy Buds 2 sürprizlerle dolu geliyor
2020 son çeyreğinde Samsung Apple'ı ikiye katlamış!2020 son çeyreğinde Samsung Apple'ı ikiye katlamış!
Samsung Galaxy F12 ve F02 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıSamsung Galaxy F12 ve F02 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ