Samsung Galaxy A82 dönen kamera tasarımıyla dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A82 dönen kamera tasarımıyla dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-22 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un Galaxy A80 modeli sonrasında Samsung Galaxy S82 modeli de ortaya çıktı. Cihazın yolda olduğu iddia edilirken, cihazın benzer tasarım çizgisine sahip olacağı gözüküyor. Piyasada yer alan Samsung Galaxy A80 modeli, dönen kamera sistemi ile 2019 Galaxy A serisinde adından bir hayli söz ettirmiş ancak bu yapısı ile çok fazla bir başarıya ulaşamamıştı. Bu model üstüne Samsung Galaxy A81 modeli bir türlü gelmedi. Ancak yeni bilgilere göre Samsung Galaxy A82 modelinin aktif olarak yolda olduğu iddia ediliyor. Kaynaklara göre ise modelin yine dönen kamera sistemine sahip olacağı iddia edilirken, kesin olmadığını belirtelim

Ayrıca cihazın normal ekran deliği veya pop-up yapıda gelme ihtimali de bulunuyor. Yakın zamanda detayları gelmesi beklenen Samsung Galaxy A82, dönen kamera yapısı olmadan sahip olduğu özellikleri ile de dikkat çekmesi bekleniyor.

Yeni Samsung 870 Evo SSD modeli tanıtıldıYeni Samsung 870 Evo SSD modeli tanıtıldı

Samsung Galaxy A82 dönen kamera sistemi ile gelebilir

Şirket dönen kamera sistemi yapısını sevmezken, bundan önceki model olan Galaxy A80’in sahip olduğu teknik özellikleri hatırlayacak olursak, 6.7 inç büyüklüğünde çentiksiz ve deliksiz bir Super AMOLED ekran yer alıyor. 128 GB dahili depolamaya sahip olan Galaxy A80’de 3700 mAh bir pil yer alıyor. 25W hızlı şarj destekli bu cihaz kutu içinden Android Pie ile çıkarken, işlemci gücü olarak ise Snapdragon 730 modelinin kullanıldığını görmüştük. RAM tarafında ise 8 GB bir bellek bulunuyor.

Söz konusu bu model sunduğu teknik özeliklerden daha çok ekran deneyimi ve kamera sistemi ile ön plana çıkmayı başarmıştı. Modelde yer alan kamera dönebilen tek kızaklı bir sisteme sahip olarak hem ön hem de arka kamera olarak kullanılabiliyor. Bu kamera da ise 48 megapiksel + 8 megapiksel + ToF sensörleri yer alıyordu.  


Samsung Galaxy M31 için One UI 3.0 sabit sürümü yoldaSamsung Galaxy M31 için One UI 3.0 sabit sürümü yolda
Galaxy Note serisinin geleceği hakkında Samsung'tan kafaları karıştıran paylaşımGalaxy Note serisinin geleceği hakkında Samsung'tan kafaları karıştıran paylaşım

PAYLAŞ