Samsung Galaxy A80'e Root ve TWRP Recovery nasıl yüklenir? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A80'e Root ve TWRP Recovery nasıl yüklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-07 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçmiş olduğumuz yılın Nisan ayında piyasaya sürülen Galaxy A80 modeli 6.7 inçlik sonsuz ekranı ile dikkat çekiyor. Modelin arka kamerası hem ön hem de arka kamera olarak kullanılabilirken, 48 MP’lık pop-up yapısındaki kamera ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Bu içeriğimizde ise sizlere Samsung Galaxy A80 Root ve TWRP Recovery yüklemek için hangi adımları uygulamanız gerektiğine bakacağız. Yapacağınız işlemler sonucunda sorumluluğun sizde olduğunu belirtelim. Gelin şimdi ilk etapta Galaxy A80 Root ve TWRP Recovery yüklemek için gerekli olan içeriklere bakalım.

  • TWRP dosyası
  • Root dosyası
  • Magisk
  • RMM Bypass
  • Noverity
  • Telefonunuzun en az yüzde 50 şarj seviyesinde olması gerekiyor.

Samsung Galaxy A80 TWRP Recovery Yükleme

Samsung Galaxy Note 20+ 5G Geekbench'te görüldüSamsung Galaxy Note 20+ 5G Geekbench'te görüldü

İlk olarak bilgisayarınızın telefonu görebilmesi için USB hata ayıklama modunun aktif hale getirilmesi gerekiyor. Ayarlar menüsünde yer alan Geliştirici seçeneklerine erişin. Ayarlarda gözükmüyor ise telefon hakkında bölümünden derleme numarası bölümüne 7 defa art arda basın. Ayarlar kısmına dönerek Geliştirici seçeneklerine girin. Şimdi ise USB hata ayıklama modunu ve OEM ile kilit açma kısmını etkinleştirin.

Şimdi ise Galaxy A80 cihazınızı tamamen kapatın. Bu adım ile beraber cihazı download moda almanız gerekecek. Bunun için ise ses kısma ve ses açma tuşlarına basılı tutarak ekran gelene kadar bekleyin. Ekran gelince parmaklarınızı tuştan çekin ve bir kez daha ses açma tuşuna basın. Şimdi ise Odin programını açarak USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayabilirsiniz. Cihazın doğru şekilde bağlandığından emin olduktan sonra AP butonuna tıklayarak indirmiş olduğunuz TWRP dosyasını seçin. Daha sonra Options seçeneğinden F.Reset Time’ın seçili olduğundan emin olun. Kontroller sonrasında Start butonuna basarak işlem başlatabilirsiniz. Hata alırsanız ise TWRP dosyanız hatalı veya zarar görmüş anlamına gelmektedir.

Odin ekranının sol bölümünde PASS yazısını görürseniz başarılı bir şekilde tamamlanmış olacaktır.


Galaxy A21s Geekbench’ testinde görüldü!Galaxy A21s Geekbench’ testinde görüldü!

PAYLAŞ