Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 "Recovery Mode"a nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-26 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy A80 adlı akıllı cihaz birbirinden farklı özelliklere ve fonksiyonlara sahiptir. Bu özelliklerden biri de Recovery Moda girmektir. Bu konu hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Samsung Galaxy A80 Recovery Mode'a girme adımlarını tek tek yazımızda bulabilirsiniz. Oldukça kolay olan bu işlem ile beraber akıllı cihazınız hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Recovery mode'da yapabilecekleriniz sınırlı ama bir hayli işe yarar. Aynı zamanda recovery mode'u, bir çok kişinin tercih ettiği gibi Custom ROM yükleme işlemi için kullanabilirsiniz.

Samsung Galaxy A80 Recovery Mode'a Girme

İlk adım olarak Güç tuşuna basılı tutun. Ardından karşınıza gelen ekranda Kapat seçeneğine basın ve cihazınızın kapanmasını sağlayın.

Yarın tanıtılacak olan Samsung Galaxy A80 ve A60'ta bizleri neler bekliyor?Yarın tanıtılacak olan Samsung Galaxy A80 ve A60'ta bizleri neler bekliyor?

Telefon tamamen kapandıktan sonra, Güç ve Ses yükseltme butonuna basılı tutun. Bunun sonrasında siyah bir ekran gördüğünüzde parmaklarınızı tuşlardan çekebilirsiniz.

Artık Galaxy A80'i recovery mode'a almış bulunuyorsunuz. Recovery Mode'dan çıkmak isterseniz, ses tuşları yardımıyla Reboot system now seçeneğine gelerek Güç tuşuna basarak onay verebilirsiniz. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup güncelleme yaşanırsa bilgi vereceğiz. 

 

 


Samsung Galaxy A80, lansmanı başlamadan sızdırıldı!Samsung Galaxy A80, lansmanı başlamadan sızdırıldı!
Samsung Galaxy A80 Fiyatı ve Özellikleri AçıklandıSamsung Galaxy A80 Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı
Samsung Galaxy A80'e Root ve TWRP Recovery nasıl yüklenir?Samsung Galaxy A80'e Root ve TWRP Recovery nasıl yüklenir?

PAYLAŞ