Samsung Galaxy A80, lansmanı başlamadan sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A80, lansmanı başlamadan sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-10 16:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından bugün düzenlenecek olan Galaxy Etkinliği'ne saatler kaldı. Etkinlik başlamadan, etkinlikte  tanıtılacak olan Samsung üretimli Galaxy A ailesinin özellikleri hakkında bilgi geldi. Geekbench’te ortaya çıkan Galaxy A80, premium modellerle arasındaki mesafeyi azaltacak özelliklerle gelecek gibi gözüküyor. Akıllı cihaz pazarı son derece hareketli olsa da şirketlerin satış oranlarında bir düşüş söz konusu. Üretimin fazla olması tüketici açısından da kafa karışıklığına sebep olacak nedenler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda yüksek teknoloji ile üretilen akıllı cihazların fiyatlarının da bir o kadar yüksek olması tüketici açısından hiç de hoş karşılanan bir durum olmadı. Bunu fark eden üretici şirketler hemen harekete geçerek tüketiciyi mutlu edecek orta segmentli akıllı cihazlar üretmeye odaklandı. 

Geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleşen Unpacked etkinliğinde Galaxy S1o ailesini tanıtan Samsung, bu kez de tüketici açısından önemli olan orta segmentli akıllı cihazlarını görüye sunacak. Etkinliğe saatler kalan üretilen akıllı cihazlar hakkında çeşitli bilgiler gelmeye başladı. 

Yarın tanıtılacak olan Samsung Galaxy A80 ve A60'ta bizleri neler bekliyor?Yarın tanıtılacak olan Samsung Galaxy A80 ve A60'ta bizleri neler bekliyor?

Galaxy A serisi görücüye çıkmaya hazırlanıyor

Yepyeni özelliklere sahip olan Galaxy A serisini, amiral gemisi gücünde tasarlamaya çalışan Güney Koreli şirket, kullanıcılara hem tasarım hem de performans açısından oldukça iyi bir alternatif sunmayı başaracak. Gelişen teknolojiyi doğru orantılı kullanmayı başaran şirket üst düzey teknolojiyi akıllı cihazlarında kullanırken aynı zamanda orta segmentli akıllı cihazlar üretmeyi de es geçmiyor. Kullanıcı kitlesi açısından önemli olduğunu düşünen şirket fiyat kalite dengesini orantılı tutmayı başarıyor. Tüketici kitle Samsung'un bugün tanıtacağı A serisinden hem tasarım hem de performans açısından memnun olacak gibi gözüküyor. 

Bugün gerçekleşecek olan Galaxy Etkinliği'nde tanıtılacak olan Galaxy A80 modelli akıllı cihazlar, Geekbench testinde ortaya çıktı. Elde edilen verilere baktığımız taktirde Snapdragon 675'in halefi olduğu söylenen SM6150 yonga setine işaret ediyor. Galaxy A80'in orta segmentli akıllı cihaz olmasına rağmen oldukça cömert olan 8 GB RAM özelliğine sahip olduğu düşünülüyor. Geekbench'de yapılan testlere göre Galaxy A80, tek çekirdekte 2488, çoklu çekirdekte ise 6732 puan almış gibi gözüküyor. 

Samsung tarafından üretilen A80 hakkında henüz resmi bir açıklama söz konusu değildir. Fakat daha önce de ortaya çıkan sızıntılara göre, cihaz 25 W kablosuz şarj ve aynı zamanda 3.700 mAh batarya özelliği ile geleceği düşünülüyor. Kutusundan Android Pie işletim sistemi ile çıkacak olan A80 modelli cihaz One UI arayüzüne sahip olacak. A80, teknolojik açıdan orta segmentli olsa da serinin en iyi akıllı cihazından biri olacağı düşünülüyor. Amiral gemilerin özelliklerine yakınlığı ile de dikkatleri üzerine toplayan A serisi saatler sonra piyasada yerini alacak. Üstelik sızıntı olarak değerlendirilen tüm özellikler bugün içerisinde resmiyet kazanacak. Samsung'un Galaxy Etkinliği, 10 Nisan yani bugün saat 19:00'da Bangkok, Milan ve Sao Paolo'da eş zamanlı olarak gerçekleşecek. Saatler sonra Samsung'un orta segmentli akıllı cihazları ile tanışacağız ve çeşitli bilgiler elde edeceğiz. 



PAYLAŞ