Samsung Galaxy A80 Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A80 Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-03 08:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung’un orta-üst segment modellerine yönelik detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda resmi olarak duyurulan Galaxy A80 modeli için beklenen resmi Avrupa satış fiyatı yayınlandı. Samsung’un amiral gemisi modelleri ile rekabet edebilen seviyeye sahip bu yeni Galaxy A80 modeli, 2019 Galaxy A serisinin en üst modeli olarak karşımıza çıkıyor. Galaxy A90 modeli çıkana kadar Galaxy A80 cihazı en güçlü orta seviye cihazlardan birisi oluyor. Şimdi ise açıklanana göre Avrupa’da 649 euro fiyat etiketiyle satışta olacak. Orta segmentte birçok rakip modele göre pahalı olduğu gözüken modelin güncel kura göre ise ülkemizde 4100 TL gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. Ancak vergiler ile beraber bu rakamın 5 bin TL’yi geçebileceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy A80 Fiyatı Belli Oldu

Samsung Galaxy Fit Türkiye'de!Samsung Galaxy Fit Türkiye'de!

Galaxy A80 modeli en çok kamera sistemi ile ön plana çıkıyor. Öyle ki modelin sahip olduğu dönebilen kızaklı kamera modülü ile kamera hem ön hem de arka kamera olarak kullanılabiliyor. Bu sistemde ise 48 megapiksel + 8 megapiksel ve ToF sensörü yer alıyor. Etkileyici bir model olan Galaxy A80’in diğer özelliklerine bakacak olursak, modelde 6.7 inçlik çentiksiz ve deliksiz bir Super AMOLED ekran yer alıyor. 128 GB dahili depolamaya sahip olan modelde 3700 mAh’lik bir pil görüyoruz. Bu pil ayrıca 25W hızlı şarj desteğine sahip olarak geliyor.

Model Afrika, Avrupa, Orta Amerika ve Malezya bölgelerinde satışta olacak. Modelin ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı henüz belli olmazken, Galaxy A 2019 serisinin ülkemizde satışta olduğunu belirtelim. Özellikleri ve sunduğu tasarım ile dikkatleri çeken Galaxy A80’in Türkiye’de 5 bin ile 6 bin TL arasında bir fiyatlandırma da bulunması bekleniyor.  


Çift Kameralı Samsung Galaxy A10s GeliyorÇift Kameralı Samsung Galaxy A10s Geliyor
Samsung Galaxy Buds Kulaklıklarına Önemli GüncellemeSamsung Galaxy Buds Kulaklıklarına Önemli Güncelleme

PAYLAŞ