Samsung Galaxy A8 Star Kamera'da Tüketiciyi Yanılttı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A8 Star Kamera'da Tüketiciyi Yanılttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 12:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un sadece amiral gemisi değil, orta-üst segment modelleri ile de pazarda iyi işler çıkartması bekleniyor. Bu noktada en büyük rakiplerden gözüken Huawei iddialı cihazlar sunarken şimdi ise yeni Galaxy A8 Star modeli ile çekilmiş olan bir kare yayınlandı. Söz konusu fotoğrafa göre cihazın DSLR seviyesinde bir kamera performans sergilediği gözüküyor. Galaxy A8 Star modelinin kamera odaklı bir cihaz olarak piyasaya girmesini bekliyoruz. Huawei’nin cihaz reklamlarında kullanmış olduğu görsellerin bir stüdyo ortamında DSLR fotoğraf makinesi ile çekildiği ortaya çıkmış ve bir süre gündem olmuştu. Şimdi ise örnek çekimlere Samsung cephesinden yeni Galaxy A8 Star ile iddialı kareler geldi.

Samsung Galaxy A8 Star Çekimleri

Çift Kamera Delikli Galaxy S10 Plus SızdırıldıÇift Kamera Delikli Galaxy S10 Plus Sızdırıldı

Ağustos ayı içerisinden Samsung Brezilya resmi Twitter hesabı üzerinden Galaxy A8 ile çekildiği iddia edilen bazı fotoğraflar yayınlanmıştı. Ancak Twitter’a gelen yanıtlara göre Samsung’un o söz konusu fotoğrafları Getty adlı bir stok fotoğraf arşivinden aldığı ortaya çıkmıştı. Bir başka yeni iddia ise internet sitesi üzerinden yayınlanan yeni fotoğraflar için geldi. Bu noktada ise fotoğraf sanatçısı olan Dunja Djıdjic tarafından Samsung’un Getty ile kendi fotoğraflarından birisini satın aldığını ve Galaxy A8 Star portre modunu tanıtmış olduğu iddia edildi.

Resmi olarak Getty platformundan satın alınan görsel bir yasa ihlali oluşturmuyor.  Fakat tüketici haklarından ötürü ortaya çıkan şikayetlere karşılık Samsung’dan nasıl bir hamle gelecek merak ediliyor. Birçok akıllı telefon artık portre modları ile DLSR kamera performansına yakın çekimler gerçekleştirebiliyor. Ancak bu fotoğraf yanıltması müşterilerin Galaxy A8 Star modelinin nasıl bir kamera performans sergileyeceği noktasında yanılmalara sebep olabilir. Bu durumda tüketiciyi kandırmaya yönelik bir hareket olmuş gibi gözüküyor. Bakalım bu işleyiş nasıl sürecek göreceğiz.  


Galaxy A8'in çıkış tarihi belli olduGalaxy A8'in çıkış tarihi belli oldu
Samsung Galaxy S10 Plus modeline dair yeni görseller ortaya çıktıSamsung Galaxy S10 Plus modeline dair yeni görseller ortaya çıktı
Samsung Galaxy S10'dan 5G AçıklamasıSamsung Galaxy S10'dan 5G Açıklaması

PAYLAŞ