Samsung Galaxy A72 hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A72 hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-25 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’dan yeni Galaxy A71 modelinin yerini alacak olan Galaxy A72 5G cihazının detayları ortaya çıkmaya başladı. Modele dair ilk bilgiler geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmış ve Galaxy A72 5G’nin geçtiğimiz haftalarda Steve Hemmerstoffer tarafından tasraımsal detayları ortaya çıkartılmıştı. Güncel piyasaya göre kalın çerçeveli olarak gözüken yeni model, ön kamerayı bir delikli tasarım ile sunuyor. Modelin arkasında yer alan büyük kamera modülü ise dikkat çekiyor. Bu noktada dörtlü bir kamera sistemi bir arada gelirken bu kameraların ise 64 megapiksel ana kameraya ek olarak 12 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 5 megapiksel derinlik lensleri olduğu ortaya çıkıyor.

Modelin ayrıca LTE’li bir sürümü de gelirken, bu modelin ise belirtilene göre Snapdragon 720G işlemcisinden gücünü aldığı söyleniyor.

Samsung Galaxy Buds Pro fiyatları, Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabilir!Samsung Galaxy Buds Pro fiyatları, Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabilir!

Samsung Galaxy A72 5G modeli iddialı geliyor

Yeni modelin işlemci tarafında Lte’li sürümün düşük olması dikkat çekiyor. 5G’li modelde ise işlemci gücünü Snapdragon 750G olarak görmemiz bekleniyor. Arka taraf plastik bir kasada gelecekken, yanlar ise alüminyum bir yapıda olacak. Modelin sızıntılara göre 6.7 inçlik bir AMOLED ekran üzerine kurulması bekleniyor. 2021 yılında ise Galaxy A72 5G modelinin ekrana entegre parmak izi sensörü ile çıkış yapması beklenirken, kulaklık girişini de muhtemlel olarak cihazda göreceğiz.

Modelin 5G versiyonu için 550-600 euro, 4G için ise 450-500 euro fiyatlarında satışta olması bekleniyor. Bir önceki model olan Galaxy A71 cihazını hatırlayacak olursak modelde 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ Infinity-O ekran yer alıyordu. Snapdragon 730G işlemcisine sahip olan bu model ise 6 ve 8 GB RAM versiyonları ile pazarda bulunuyor. Bu modelin Android 10+ One UI 2.0 arayüzü ile kutudan çıkması bekleniyor.


Samsung Galaxy A22 5G bazı özellikleri ortaya çıktıSamsung Galaxy A22 5G bazı özellikleri ortaya çıktı
Galaxy Note 20 serisi için Android 11 arayüzü yayımlandıGalaxy Note 20 serisi için Android 11 arayüzü yayımlandı

PAYLAŞ