Samsung Galaxy A71'in Avrupa fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A71'in Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-23 19:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung’un bir önce tanıtmış olduğu Galaxy A71 modelinin fiyatı henüz belli olmamıştı. Cihaz sunmuş olduğu özellikler ile orta segmente yönelik bir model olurken, şimdi ise cihazın Avrupa fiyatı belli oldu. Şirketin satış rakamları ile oldukça başarı yakalayan Galaxy A serisi, bu noktada orta seviye özelliklere sahip olarak daha düşük bütçeli kullanıcılara hitap ediyor. Oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan bu serinin son üyelerinden birisi olan Galaxy A71 modelinin Avrupa fiyatı belli oldu. Ortaya çıkan ilk bilgilere göre bu model 490 Euro fiyatla satışa sunulacak. Avrupa’nın bazı ülkelerinde ise 10 euro daha düşük fiyatla satışta olacak.

Galaxy A71 özellikleri ve fiyatı

Giriş seviyesi ve orta segmentin harmanlandığı Samsung Galaxy A01 tanıtıldıGiriş seviyesi ve orta segmentin harmanlandığı Samsung Galaxy A01 tanıtıldı

Galaxy A70 modeli ise 400 euro gibi bir fiyata sahip olacak. Galaxy A71 modelinin sahip olacağı teknik özellikleri hatırlayacak olursak 6.7 inçlik Super AMOLED ekrana sahip durumda. 2400x1080 piksel çözünürlük sunan bu model Infinity-O ekran tasarımıyla geliyor. Parmak izi okuyucusu ise ekran içinde olan bu modelde Galaxy Note 10 benzeri bir şekilde ekran deliği ortalanmış olarak geliyor. Bu delikte ise 32 megapiksel çözünürlüğünde F2.2 diyafram değerli ön kamera yer alıyor.

Model işlemci gücünü Qualcomm Snapdragon 730’dan alıyor ve 2.2 Ghz hıza sahip olarak Adreno 618 GPU grafik birimini barındırıyor. 6 ve 8 GB RAM seçenekleri de olan bu modelin 128 GB’lık depolama alanı bulunuyor.


Galaxy S10 Lite özellikleri ve merakla beklenilen fiyatı sızdıGalaxy S10 Lite özellikleri ve merakla beklenilen fiyatı sızdı
Galaxy S11 kamerası yeni bir yarışın habercisiGalaxy S11 kamerası yeni bir yarışın habercisi

PAYLAŞ