Samsung Galaxy A70'in Türkiye Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A70'in Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-26 17:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Türkiye'deki tüketici kitlesi için Galaxy A modellerinin daha üst modeli olan Galaxy A70'in Türkiye'deki satış fiyatı hakkında açıklama yaptı. Samsung tarafından üretilen Galaxy A serisinin en gelişmiş modeli Galaxy A70'dir. Akıllı cihaz üreticisi Samsung, İstanbul İstinye Park'ta gerçekleştirdiği etkinlikte Türkiye'de resmi olarak sunduğu Galaxy A70 modelinin fiyatı hakkında açıklamada bulundu. Galaxy A70 modelli akıllı cihazın üst düzey özelliklerinin  resmi olarak açıklandığı bu basın toplantısında erkinlik esnasında cihazda hangi bellek seçeneklerinin kullanıldığı ve bununla beraber de modelin kaç TL fiyatına sahip olacağı etkinlikte duyuruldu. Samsung, İstanbul'da ki tüketici kitlesini ihmal etmeyerek gerçekleştirdiği etkinlik ile beraber Galaxy A70 hakkında resmi açıklamalarda bulundu. 

Şu an için ülkemizde halen sayışta olan Galaxy A50 modelinin bir üst düzey özellikli yani amiral gemi özelliklerine yakın olarak tasarlanan Galaxy A70, Infinity-U tasarımı ile tasarlanmış olup aynı zamanda damla çentikli ekran özelliği ile tasarlanmıştır. Galaxy A70'in üçlü arka kamera özelliği ve 32 megapiksel çözünürlüğüne sahip gelişmiş ön kamera sistemi vardır. Aynı zamanda bu üst düzey amiral gemi niteliğindeki akıllı cihaz, 6.7 inçlik Super AMOLED ekranı sayesinde hemen hemen her kullanıcının isteklerini karşılayacak düzeyde bir modeldir. 

Samsung Galaxy A70 hakkında detaylar geldiSamsung Galaxy A70 hakkında detaylar geldi

Samsung Galaxy A70'in Özellikleri 

Snapdragon 675 işlemci sistemi üzerine kurulan Galaxy A70, Adreno 612 GPU işlemci sistemi doğrultusunda tasarlanmıştır. Kullanıcılara üst düzey bir kullanım sunacak olan A70, 6 GB RAM ve 128 GB RAM depolama alanlarına sahip olacak. 6.7 inç Full HD+ Super AMOLED ekran özelliklerine sahip olan bu eşsiz Samsung markalı akıllı cihazın Android 9.0 Pie işletim sistemi mevcuttur. Cihazın kamera sistemi sistemi ise 32 MP, f/1.7 + 8 MP, f/2.2 + 5 MP, f/2.2 üçlü arka kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor. Ön kamerası ise 32MP, f/2.0 gücüne sahip olacak. 25W hızlı şarj destekli 4.500 mAh batarya gücü ile tasarlanan ve kullanıcılarına uzun soluklu bir kullanım sunan Galaxy A70 modelli akıllı cihaz ülkemizde resmi olarak tanıtılması ile beraber raflarda yerini almaya hazırlanıyor. 

Son dönemlerde oldukça hareketli günler geçiren Samsung, her an yeni bir cihaz ile karşımıza çıkmak için çalışıyor. Elde edilen bilgilere baktığımız taktirde şirket, ülkemizdeki müşteri için Galaxy A70 modelli akıllı cihazın sadece 6 GB RAM'li versiyonunu satışa sunacak. Samsung tarafından Galaxy A70 için Türkiye fiyatı olarak 3.399 TL belirledi. Galaxy A70 modelli akıllı cihazında yer alan özelliklerin amiral gemisine yakın olduğunu değerlendirdiğimiz taktirde ve amiral gemisi niteliğinde ki cihazlarında 5000+ TL şeklinde bir etiket fiyatına sahip olması sebebiyle Galaxy A70'in satın almak için son derece doğru bir seçenek olduğunu görüyoruz. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Galaxy A70, ülkemizde artık resmi olarak satışa sunuluyor. Cihazın özellikleri, kullanıcı açısından oldukça tatmin edici olacak. 



PAYLAŞ