Samsung Galaxy A70'in render görüntüleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A70'in render görüntüleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-17 15:31:04
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri gelmeye devam ediyor. Şirketin yeni Galaxy A serisi akıllı telefon modellerinde her fiyata uygun seçim görebiliyoruz. Giriş ve orta seviye cihazları topladığı Galaxy A serisinin yeni bir üyesi olan Galaxy A70e’ye ait bazı bilgiler ortaya çıktı. Modele dair gelen ilk bilgilere göre çentikli bir ekran tasarıma sahip olacak Galaxy A70 serisinde olduğu gibi benzer ekran tasarımını barındıracak. Ekran boyutuna baktığımızda 6.1 inçten 6.7 inç seviyesine yükseldiğini görüyoruz. Diğer yandan ekran çerçevesinin daha küçük olması ve ekran için parmak izi tarayıcısının değişiklikler ile gelmesi bekleniyor. Samsung, yeni modellerindeki maliyetini düşürmek için ise Infinit-U panelini daha kalın çerçeveler ile beraber Infınity-V alternatifi ile değiştirmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy A70e geliyor

Galaxy S20 serisi Amazon'da ön siparişe sunulduGalaxy S20 serisi Amazon'da ön siparişe sunuldu

Samsung’un bu yeni modelinde kamera kurulumunu sol üst köşede dikey olarak göreceğiz. Ancak cihazın sunacağı performans noktasında çeşitli düşünceler bulunuyor. Düşük fiyat etiketi ile beraber kamera tarafında da düşük bir model olması bekleniyor. Ancak bu duruma rağmen arka yüzeyde üçlü sensörü görüyoruz. Cihaza dair çok bir bilgi yer almazken, birincil kameraya ek olarak ultra geniş açı sensör ve portre fotoğraf için derinlik sensörünün bulunması bekleniyor. Birçok Samsung kullanıcılarının sevdiği ve sadık olduğu Galaxy S20 serisinden beri popüler olan 3.5 mm kulaklık jakını orta segment Galaxy A70e modelinde kullanmaya devam ediyor.

Galaxy A70 modeli Samsung’un geçtiğimiz yılın başlarında piyasaya sürülmüştü. Daha sonra şirketin en fazla satan orta seviye cihazlardan birisi olmayı başardı. Bu satış ivmesi devam ederken, yeni Galaxy A71’in bu yıl sürmesi bekleniyor. Bakalım yeni nesil Galaxy A71e modeli piyasada sunacağı yenilikler ile ne derece tercih edilecek göreceğiz.



PAYLAŞ