Samsung Galaxy A70 Mayın Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A70 Mayın Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-12 15:02:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi tarafından üretilen Galaxy A70 modelli akıllı cihazın Mayıs ayı güncellemesi bu ay itibariyle geldi. Söz konusu güncelleme akıllı cihazın son güvenlik düzeltmelerini ve bununla beraber aynı zamanda hata gidermelerini içeren yenilikler sunuyor. Mayıs ayı güncellemesi Samsung akıllı cihazlara bir anda verilmeyecek, yavaş yavaş tüm akıllı cihazlarda yerini alacak. 

Galaxy A70'e Mayıs ayı güncellemesi geldi

Galaxy A serisinin son modeli olarak bildiğimiz A70 modelli akıllı cihaz bu ay itibariyle güncellendi. Güney Koreli akıllı cihaz üreticisi Samsung'un döner kamera özelliğine sahip olan A80 modelli akıllı cihazı ile beraber tanıtılan A70 modelli akıllı cihaz kullanıcıların isteklerini karşılayacak üst düzey özellikler ile beraber geldi. Üst düzey özelliklere sahip olmasının yanı sıra aynı zamanda cihazın uygun fiyatlı olması kullanıcılar için çok daha cazip bir durum olarak görülüyor. Cihazda yaşanan en büyük sorunlardan biri klavye sorunu idi. Bu ay içerisinde gelen güncelleme ile beraber cihazın klavye sorunu ortadan kalkıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda medya açığı olarak değerlendirilen hata da güncelleme sayesinde ortadan kalktı. Güvenlik güncellemesi olarak gelen Mayıs güncellemesinin tüm güncel Samsung akıllı cihazlara gelmesi bekleniyor. S7 ve S7 Edge gibi daha önce piyasaya sürülen akıllı cihazlara ise güncellemelerin üç ayda bir gelmesi bekleniyor. 

Samsung Galaxy A70 hakkında detaylar geldiSamsung Galaxy A70 hakkında detaylar geldi

Galax A70'in özellikleri 

Orta ve üst segment arasında konumlandırılan Samsung Galaxy A70 serisini kullanıcıları tatmin edecek düzeyde özelliklere sahip bir şekilde geldi. Samsung'un A serisi olarak nitelendirdiği akıllı cihazlar arasında ilk sinematik ekran özelliğine sahip olan A70, 6.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran özelliğine sahip olup aynı zamanda 21:9 formatına sahiptir. Infinity-U ekran tasarımı ile tasarlanan bu akıllı cihaz 1080 x 2400 çözünürlüğe sahip olup aynı zamanda 393 ppi değerine sahiptir. 

Galaxy A70 gücünü 11 nm fabrikasyon sürecinde üretilen Snapdragon 675 işletim sisteminden alıyor. 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip olan Galaxy A70, microSD girişine sahip olacak. Bu özellik sayesinde cihazın hafızası 512 GB gücüne sahip olacak. Galaxy A70'in hem önünde hem de arkasında 32 megapiksellik bir kamera sistemi yer alıyor. Cihazın ön kamerası özel bir çentik içerisinde yer alırken arka kısmında ise ana kameraya ek olarak iki kamera sistemi daha yer alıyor. Cihazın diğer iki kamerası 8 Megapiksel ultra geniş açılı ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılama sensörleri ile gelmektedir. A70'in yüz tanıma sistemi bulunurken aynı zamanda ekrana gömülü parmak izi okuma sistemi de yer alıyor. Piyasaya girdiği günden itibaren Türkiye'de de yerini alan Samsung Galaxy A70 modelli akıllı cihaz 3.399 TL fiyat etiketine sahip olacak. Rakiplerinin karşısında güçlü bir duruşa sahip olan akıllı cihaz amiral gemisi özellikleri sayesinde kullanıcıların dikkatini çekmiş olup piyasada da sevilen bir akıllı cihaz olma yolunda adım adım ilerlemektedir. 

 

 

 





PAYLAŞ