Samsung Galaxy A70 hakkında detaylar geldi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A70 hakkında detaylar geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-27 10:46:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Akıllı cihaz piyasasının son derece renkli olduğu şu dönemlerde yeni akıllı cihazlar ile karşılaşmaya alışık bir hal aldık. Neredeyse her hafta bir kaç tane farklı markalara ait yepyeni akıllı cihazlar ile karşı karşıya geliyoruz. Artık alıştığımız bir durum olsa da her gelen yeni akıllı cihaz ile her zaman ki heyecanlanıyoruz. Şimdi ki akıllı cihazımız ise Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Galaxy A70 hakkında detaylı bilgiler geldi. Samsung her segmente özel akıllı cihaz üretimi konusunda oldukça başarılı bir çizgi de ilerliyor. 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, orta ve üst segment arasına yerleştirdiği Galaxy A serisini yepyeni modeller ile baştan yaratmaya devam ediyor. Galaxy A70'de bu ailenin üyesi olarak karşımıza çıkıyor. A serisi arasından bir ilke sahip olan Galaxy A70, ilk sinematik ekran ile karşımıza çıkıyor. Samsung Galaxy A70, resmi olarak tanıtıldı ve cihazlar hakkında özellik bilgileri de karşımıza çıkıyor. Samsung'un A70'i, 6.7 inç büyüklüğüne sahip olup Super AMOLED ekranı da 21:9 formatında tasarlanmıştır. Galaxy A70, Infinity-U ekran tasarımı doğrultusunda tasarlanmış olup, kullanıcılara şık bir görünüm sunmak adına bir çok özelliği bir araya getirmiştir.  Merak edilen Galaxy A70 hakkında sunulan bilgiler aşağıda şekilde sıralanıyor.

Samsung Galaxy A70 ve A60 Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy A70 ve A60 Ortaya Çıktı

Galaxy A70 hangi özellikler ile geliyor?

Samsung son zamanlarda her ürettiği akıllı cihaz ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Şimdi cihaz ise, orta segment ve üst segment arasında özelliklere sahiptir. Samsung tarafından üretilen Galaxy A70 modelli akıllı cihazların her iki tarafında da 32 Megapiksel çözünürlük özelliğine sahip kamera sistemi mevcuttur. Cihazın ön kısmında yer alan kamera sistemi çentik içerisinde yer alırken arka kısımda bulunan ana kameraya ek olarak iki farklı özelliklere sahip kamera daha bulunuyor. Yani toplamda arka kısımda üç farklı kamera sistemi mevcuttur. Arka kısımda yer alan kameralar 8 Megapiksel ultra geniş açılı özelliğine sahip, diğeri ise, 5 Megapiksel çözünürlüğündeki derinlik algılama için kullanılan sensörler doğrultusunda tasarlanmıştır. Samsung'un bu kaliteli akıllı cihazı yüz tanıma özelliğine sahip olarak geliyor. Yüz tanıma özelliğinin yanı sıra aynı zamanda ekrana gömülü parmak izi okuyucu bir sensör de söz konusu olacak.

Galaxy A70 cihazı üretilirken kullanılan işlemci sistemi henüz açıklanmadı. Cihaz piyasaya girdiği gün itibariyle 6 GB ve 8 GB'lık seçenekleri ile satışa sunulacak. Buna ek olarak 128 GB dahili depolama alanı ile gelen cihazın hafızası, microSD kart ile 512 GB’a kadar artırılabiliyor. Bu sayede akıllı cihazınızın kullanımını çok daha verimli bir hale getirilecek. Kullanıcılar Galaxy A70'i kullanırken hafıza sorunu ile karşılaşmayacaklar. Son derece sıra dışı bir şekilde karşılanan cihazın 4500 mAh gücüne sahip batarya özelliği 25 W hızlı şarj (18W üzerine çıkan ilk Galaxy) desteği ile geliyor. Samsung'un bu son ürünü Galaxy A70 modelli akıllı cihazın piyasaya giriş tarihi ve fiyatı hakkında henüz kesin bir bilgi söz konusu değildir. 

 



PAYLAŞ