Samsung Galaxy A7 2018 Serisi Geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A7 2018 Serisi Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-24 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung’un Huawei karşısında zayıf olduğu bölgelerden olan Hindistan pazarında yeni bir model sunmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy A7 2018 olarak ortaya çıkan model şirketin orta seviye modellerinden olacak. Dünya pazarına baktığımızda Çin ve Hindistan bölgeleri yoğun ve kalabalık nüfusları ile dikkat çekiyorlar. Bu noktada üreticilerin o bölgeye sağlayacakları model desteği satışlarda önemli bir rol oynuyor. Bu iki bölgede ise Çinli üreticilerin bir üstünlüğü bulunuyor. Güney Koreli üretici Samsung ise bu pazardan hak sahibi olmak için yeni hamleler peşinde. Apple tarafında yeni iPhone XR cihazının çift SIM destekli modeli Hindistan ve Çin piyasasına girmeye hazırlanıyor.

Önümüzdeki 2019 nesil modeller ile beraber Hindistan ve Çin pazarında çok daha kıyasıya bir rekabetin olması bekleniyor.

Galaxy S9, Android Pie yüklü iken görüntülendi!Galaxy S9, Android Pie yüklü iken görüntülendi!

Galaxy A7 2018 Üç Kameralı Geliyor

Samsung’un orta seviye modelleri arasında ilk üç kameralı cihaz olacak olan modelin kategorisinde iddialı olması bekleniyor. Şirket bu kapsamda yeni modelini 25 Eylül Salı günü itibariyle pazara sunması bekleniyor. Bu yeni model Hindistan’da Amazon Flipkart servisi ile satışta olacak. Şirketin bir süre sonra yeni A7 modelini Asya ve diğer pazarlar için de satışa çıkartması bekleniyor. Modelin özelliklerine gelecek olursak Galaxy A7 2018 modeli orta seviye bir kısıma hitap ediyor. İşlemci tarafında Exynos 7885 modelini tercih eden model sekiz çekirdekli bir mimariye ve grafik birimi tarafında ise Mali-G71’e sahip durumda.

Arka yüzeyde üç kamerayı göreceğimiz Galaxy A7 modelinin 24 megapiksel F1.7 diyafram değerli ana kamerası ve 8 megapiksellik ikinci geniş açı kamerasına sahip olacağı belirtiliyor. Üçüncü ve son kamera ise derinlik algısı için yer alacak ve F2.2 diyafram değerinde olacak. Bu kamera detayları ile telefonda Selfie Focus, Yapay zeka optimizesi, AR emoji ve Aydınlatma modu gibi birçok araç yer alacak. Ön tarafta ise yüz tanıma destekli F2.0’lık 24 megapiksellik kamerayı göreceğiz. Avrupa ve Hindistan pazarındaki satış rakamı belli olmayan modelin ülkemizde de satışa çıkması bekleniyor. Ancak modelin henüz ülkemiz fiyatına dair bir bilgisinin de olmadığını hatırlatalım.


Dört Kameralı Galaxy A9 Pro Kamerasının DetaylarıDört Kameralı Galaxy A9 Pro Kamerasının Detayları

PAYLAŞ