Samsung Galaxy A60, Nisan ayında tanıtılacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A60, Nisan ayında tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 12:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının devleri arasında yer alan Samsung, yeni A serisi akıllı telefonu Nisan ayında sizlerle buluşuyor

2019 yılına baktığımız zaman teknoloji anlamında Samsung, bomba gibi hazırlanmış görünüyor. Samsung bir yandan 20 Şubat tarihinde kullanıcıları için tanıtacağı yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S10 serisi ile meşgul. Öbür yandan katlanabilir akıllı telefonu ile ilgileniyor. Aynı zamanda Samsung M serisi ve Samsung A serisinin 2019 modelleri ile uğraşmış oluyor.

Samsung Galaxy S10 alesi hakkında çok ilginç bilgi!Samsung Galaxy S10 alesi hakkında çok ilginç bilgi!

Galaxy A serisi Nisan ayında mı tanıtılacak?

Aynı anda birden fazla akıllı telefon üzerinde çalışma sürdüren Samsung, bu sene açısından oldukça verimli bir yıla imza atacak gibi görünüyor. Bugün yeni öğrendiğimiz bir bilgiye göre ise Samsung’un yeni A serisi akıllı telefonunun kameranın ekran içerisinde küçük bir delik içerisinde yer aldığı Infinity-O ekranlı akıllı telefonu Samsung Galaxy A60, önümüzdeki Nisan ayında tanıtılacak.

AMOLED ekran özelliği ile gelecek

Güney Koreli menşei olan teknoloji sektörü devinin tanıtacağı Galaxy A60 amiral gemisi akıllı telefonu, 6.4 inç büyüklüğünde, 1080 x 2220 çözünürlüğüne sahip, 18:5:9 en-boy oranında ekrana sahip. AMOLED ekran sahip olan cihaz, mavi, pembe, siyah, gümüş ve beyaz renk seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Önümüzdeki aylar içerisinde 9 adet Galaxy A serisi akıllı telefon tanıtacağı bilgisini aldığımız Samsung, anlaşılan o ki 2019 yılını sıkı sıkıya geçirecek.


Samsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie YayındaSamsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie Yayında
Samsung Galaxy S10 Plus çalışırken görüntülendiSamsung Galaxy S10 Plus çalışırken görüntülendi

PAYLAŞ