Samsung Galaxy A52s modeli gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A52s modeli gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-06 14:00:15
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un özellikle hem Türkiye hem de global pazarda ciddi satış rakamlarına eriştiği Galaxy A52 modelinin şimdi ise S modeli üzerinde çalışmaların sürdüğü ortaya çıktı. Galaxy A52s olarak gelecek olan bu yeni modelin, yılın üçüncü çeyreğinden önce satışa çıkacağı düşünülüyor. Bildiğiniz üzere Samsung’un orta seviye cihazı olan Galaxy A52 Türkiye ve global pazarda oldukça iyi satış rakamlarına erişmiş durumda. Güney Koreli marka, bu rakamları dikkatte almış olsa ki, Galaxy A52’nin S versiyonunu geliştirme kararı aldı. Galaxy A52s olarak göreceğimiz bu yeni modelin, 2021’in üçüncü çeyreğinden önce satışa çıkması bekleniyor.

Samsung Galaxy A52s modeli geliyor

Xiaomi ikinci çeyrekte Samsung'u geçtiXiaomi ikinci çeyrekte Samsung'u geçti

SM-A528B model numarasına sahip olan Galaxy A52s modelinde NFC, Bluetooth ve WiFi 6 gibi bağlantı özelliklerini göreceğiz. Yeni model ise önceki Galaxy A52 arasındaki en önemli farklardan birisi de Snapdragon 778 işlemciye sahip olması bekleniyor. Galaxy A52s’te ayrıca derinlik sensörü yerine 5 MP’lik bir telefoto kameranın olması bekleniyor. Sızdırılan görsellere bakacak olursak ise Galaxy A52’den ekstra olarak Galaxy 52s’in nane yeşili renk seçeneğinin de olması bekleniyor. Bu modelin kasa tasarımında ise çok bir farklılık görmeyeceğiz.

Samsung  Galaxy A52 5G’nin sadece 128 GB’lık depolama seçeneğine sahip olacağı ifade edilirken, söylentiler arasında Samsung’un Avrupa’da bu modeli 450 Euroluk bir fiyatla satması da bekleniyor. Cihazın Türkiye fiyatı ise henüz belli olmuş değil.


Galaxy S21 serisi Samsung'u mutlu etmiyorGalaxy S21 serisi Samsung'u mutlu etmiyor
Samsung yeni çıkaracağı ürünlerinin Avrupa fiyatlarını açıkladıSamsung yeni çıkaracağı ürünlerinin Avrupa fiyatlarını açıkladı

PAYLAŞ