Samsung Galaxy A52’nin detayları belli oldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A52’nin detayları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-16 15:31:04
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Samsung, Galaxy A51 ile geçtiğimiz yıl şirketin en iyi akıllı cep telefonlarından biri ortaya koyuldu. 6.5 inçlik büyük ekranı ve 400 dolarlık satış fiyatı ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran bu akıllı telefon, ideal bir fiyat performans ürünü olarak değerlendiriliyor. Şirket şimdi ise bu durumu devam ettirmek için serinin bir üst modeli olan Galaxy A52‘yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Güney Koreli bu üretici şirketin, serinin devam niteliğini sunacağı A52'ye dair teknik özellikler bildirildi. Aynı zamanda WinFuture tarafından cihazın görüntüleri dahi aktarıldı.

Galaxy A52 daha canlı bir telefon olacak

WinFuture yeni sunulacak olan telefonun geçtiğimiz yılki Galaxy S20 FE'ye benzer bir şekilde 4G ve 5G seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. 4G seçeneğine sahip olan bu akıllı cihazda Snapdragon 720G tonga seti, 5G sürümde ise Snapdragon 750G'nin yer alacağı düşünülüyor. Bölgeye ve modele bağlı olmak kaydıyla Galaxy A52'nin 6 veya 8 GB bellek kapasitesine ve 128 GB ve 256 GB dahili depolama alanı ile kullanıcıların karşısına çıkacağı iddia ediliyor. Aynı zamanda söz konusu bu cihazda daha fazla veri depolamak isteyenler için bir microSD kart yuvasının olması da beklenenler arasındadır. 

Samsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldı

Android 11 ile kutusundan çıkacağı düşünülen cihazın, Bluetooth 5.0 bağlantı seçeneği ile sunulması bekleniyor. Cihazın arka kamera dizisi ise 64 MP ana sensörün yanı sıra belirtilmemiş 5 ve 2 MP kameralara sahip olabilirler. Siyahın yanı sıra beyaz, mavi ve lavanta renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulması Galaxy A52’de IP67 sertifikasının yer alması bekleniyor. Söz konusu bu akıllı cihazın Avrupa fiyatlandırmasının 4G modeli için 349 euro ve 5G seçeneği için 429 euro olacağı da iddialar arasında yer alıyor. 


Samsung Galaxy A52'nin basın görselleri ortaya çıktıSamsung Galaxy A52'nin basın görselleri ortaya çıktı
Samsung Galaxy A52 5G tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy A52 5G tasarımı ortaya çıktı
Samsung Galaxy A52 4G özellikleri ve fiyatı ortaya çıktıSamsung Galaxy A52 4G özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

PAYLAŞ