Samsung Galaxy A52'nin basın görselleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A52'nin basın görselleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-09 20:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Kore merkezli akıllı cihaz üreticilerden Samsung'un uygun fiyatlı ve 5G teknolojisine sahip telefonu Samsung Galaxy A52'nin basın görselleri ortaya çıktı. 

Samsung Galaxy A52 yarın tanıtılıyor

Başarılı şirket Samsung'un en yeni 5G telefonu Galaxy A52 hakkında bugün içerisinde birkaç basın görselleri sızdırıldı. Şirket bir yandan S ve Note gibi üst seviye cihazlar çıkarıyor olsa da Çinli rakipleriyle baş etmek için, yeni teknolojileri daha uygun fiyat etiketleriyle sunduğu ürünler çıkarmaya devam ediyor. 

Samsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy A52'nin tasarımı

Ortaya çıkan görsellerden de görüleceği üzere telefonun selefi A51 5G ile oldukça benzer hatlara sahiptir. Kamera çıkıntısının olduğu yerde bir miktar büyüme yer alırken gizle görülür olan tek fark ise her lensin çok daha dikkatli bir halka içerisine yerleştirilmiş olmasıdır. Tasarım dili Samsung'un son dönemler içerisinde amiral gemisi telefon tasarımlarıyla benzerlik gösteriyor. Bu detayda kullanıcılara daha Premium bir his veriyor. 

Samsung Galaxy A52 özellikleri

Samsung Galaxy A52 bir önceki telefonla benzerlik gösteriyor olsa da bazı ufak tasarım detaylarına sahiptir. 159,9 cm uzunluğa, 75,1 cm genişliğe sahip olan söz konusu bu telefon 8.4 mm de kalınlığa sahiptir. 6,53 inç ekrana sahip olan Samsung Galaxy A52, ekrana gömülü parmak izi okuyucu ve ekranın üst kısmında delik bir şekilde konumlandırılan kamera yer alıyor. 3.5 mm kulaklık girişi bulunan bu telefon, özellikle elinizde hali hazırda kaliteli bir kablolu kulaklık bulunuyorsa dikkatini çekebilir. Cihazın arka kısmında plastik malzeme yer alırken yan çerçeve kısımları ise metalde oluşuyor. 

Samsung Galaxy A52'in muhtemel fiyatı

Galaxy A51 5G, 499 $ dolar gibi bir fiyatına sahip olarak kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Birbirine oldukça fazla benzeyen iki cihaz olduklarını düşünmek gerekirse Samsung Galaxy A52, 5G için de benzer fiyat etiketinin olması bekleniyor. Hatta daha uygun fiyatlı olması beklenen bu ürün ne yazık ki dolar kuru + vergiler eklenince o kadar da uygun fiyatlı olmayacaktır. Samsung Galaxy A52 ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor. 



PAYLAŞ