Samsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-11 19:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bir süredir sızıntılarla gündemde olan Samsung’un yeni akıllı telegon modeli Galaxy A52 5G bu kez performans testinde görüntülendi.

Amiral gemlerinin yanı sıra uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla da dikkatleri üzerine çeken Güney Kore merkezli teknoloji devi yakında ürün yelpazesine bir yenisini ekleyecek. Dikkat çeken kullanım oranıyla son senelerde büyük bir başarı yakalayan Galaxy A serisine eklenecek olan bu yeni modelin bazı özellikleri performans testinde ortaya çıktı. Yeni akıllı telefonun Galaxy A52 5G olduğu düşünülüyor.

Samsung akıllı telefon uygulamaları Windows bilgisayarlara yansıtabilecekSamsung akıllı telefon uygulamaları Windows bilgisayarlara yansıtabilecek

Geekcench 5.2.5 kullanılarak test edilen Galaxy A52 5G’nin test tarihinde 10 Kasım 2020 yazıyor. Test listesinde SM-A526B kod adıyla görülen Galaxy A52 5G modelinin işletim sistemi olarak Andorid 11 gözüküyor. Daha önce yapılan sızıntılarla teknik özellikleri hakkında bazı bilgiler edindiğimiz Galaxy A52 5G ile ilgili en merak edilen sorulardan biri de bu testle cevaplandı.

Samsung Galaxy M62 özellikleri sızdırıldı

Raporda yer alan bilgilere göre Galaxy A52 5G, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 750G yonga seti olduğu yazıyor. Qualcomm bu işlemciyi 8 nm fabrikasyon süreç ile üretti. Kyro 570 çekirdekler ve Adreno 619 grafik birimi bulunan işlemcinin çıkabildiği en yüksek çalışma hızı 2.2 GHz.

Bunun yanı sıra Galaxy A52 5G’ın 6 GB RAM desteği ile kullanıcı karşısına çıkacağı da raporda yer alan bilgiler arasında. Performans testinin sonucuna baktığımızda ise Galaxy A52 5G’ın  tekli işlem testinde 298 puan ve çoklu işlem testinde 1.001 puan aldığı görülüyoruz. Bu sonuçlar cihazın henüz ailenin bir önceki modeli olan Galaxy A51’e göre geride olduğu gösteriyor. Hatırlarsanız Galaxy A51’in Geekbench testinde puani 700 civarında ve çoklu işlem testinde 1800 civarındaydı. Ancak Galaxy A52 5G modelinin henüz tanıtılmadığını düşünürsek Samsung’un cihazda bazı iyileştirmeler yapmak için henüz zamanı olduğunu da söyleyebiliriz. Şirketin Galaxy A52 5G modeliyle nasıl bir başarı yakalayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.


Samsung akıllı telefon sektörünün lideri olmaya devam ediyorSamsung akıllı telefon sektörünün lideri olmaya devam ediyor
Samsung Galaxy S20 yeni güncelleme getiriyorSamsung Galaxy S20 yeni güncelleme getiriyor

PAYLAŞ