Samsung Galaxy A52 4G özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A52 4G özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-12 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli akıllı cihaz üreticisi Samsung, Galaxy A52 4G modeli yakın zaman içerisinde tanıtılacak. Konuyla ilgili olarak son sızıntılara göre bu telefonun tüm teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Dünyanın en çok satış yapan üreticilerinden biri olan Samsung, 2021 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

İlk olarak amiral gemisi nitelikli Galaxy S21 serisinin tanıtımını yapan şirket, şimdi ise uygun fiyatlı cep telefonu modelleri ile adından söz ettiriyor. Şirketin telefon satışlarının büyük bir kısmını, giriş ve orta sınıf modeller oluşturuyor. Söz konusu bu modeller özellikle uygun fiyat etiketi, tüketicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu orta sınıf modellerden biri olan Galaxy A serisi, şirketin en çok tercih edilen akıllı cihazlarından biridir. Şimdi ise bu serinin 2021 versiyonu Samsung Galaxy A52 4G geliyor. Yakın zaman içerisinde tanıtımı yapılacak olan bu telefonun, teknik özellikleri ve fiyat bilgisi de belli oldu. Telefon hakkında bilinmesi gereken her şey yazımızda yer alıyor. 

Samsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy A52 4G özellikleri ve fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy A52 4G, Güney Koreli teknoloji devinin orta sınıf için tasarladığı bir modeldir. Cihaz, işlemci tarafından Qualcomm'un geliştirdiği Snapdragon 720G modelini kullanıyor. Orta sınıfda yer alan bu işlemci, özellikle de Redmi Note 9S ve Note 9 Pro modellerinde kullanılıyor. 8 GB RAM ile sunulacak olan model, 128 GB depolama alanı ile geliyor. Cihazın ekran kısmında 6,5 inç, 60 Hz Super AMOLED tercih edildi.

Başarılı şirket Samsung, kendi ekranlarını üreten bir şirket olduğu için hemen hemen her modelinde AMOLED ekran kullanmayı tercih ediyor. 32 MP ön kamera özelliğine sahip olan bu cihaz, 64 MP ana kameraya ek olarak 12 MP ve 5 MP’lik üçlü kameraya sahiptir. A52 4G, 4,500 mAh batarya gücü ve bunu destekleyen 25 W hızlı şarj özelliği ile kullanıcıların beğenisini kazanır. 4G bağlantı desteğine sahip olan bu modelin, daha çekici özelliklere sahip 5G versiyonu da olacak. Mavi, lavanta, beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip olacak. 400 dolar civarında fiyat etiketine sahip olan bu telefon, ne yazık ki ülkemizde de uygulanan vergilerle beraber oldukça pahalı bir cihaz olacak. 

 


Samsung Galaxy A52'nin basın görselleri ortaya çıktıSamsung Galaxy A52'nin basın görselleri ortaya çıktı
Samsung Galaxy A52 5G tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy A52 5G tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ