Samsung Galaxy A51 kullanıcılarının yüzünü güldürecek güncelleme - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A51 kullanıcılarının yüzünü güldürecek güncelleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-23 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, yeni orta-üst segmentte yer alan modellerini sunmaya devam ediyor. Şimdi ise Samsung Galaxy A51 modeline dair önemli gelişmeler yaşandı. Şirketin hali hazırda bulunan Galaxy A51 için beklenen oldu ve markanın geçtiğimiz ay sunmuş olduğu One UI 2.1 arayüz sürümü Galaxy A51 için indirilmeye sunulmuştu. Şimdi ise Galaxy A51 kullanıcıları için yeni bir güncelleme daha paylaşıldı. Yeni söz konusu güncelleme ile beraber Galaxy A51 modeli yeni kamera özelliklerine sahip olacak. Güncelleme ile AR Bölgesi, Altyazı Modu, Pro Modu, Tek Çekim ve Gece Hyperlapse gibi yepyeni kamera özellikleri telefona geliyor.

Samsung Galaxy A51 için önemli gelişme

Samsung yeni çıkaracağı akıllı telefonu iptal ettiSamsung yeni çıkaracağı akıllı telefonu iptal etti

Yeni güncelleme 335 MB boyuta sahip olurken, güncellemeyi Ayarlar > Yazılım güncelleme bölümünden manuel bir şekilde indirmeniz mümkün olacaktır. Güncelleme yeni kamera özelliklerinin yanı sıra performans noktasında da önemli artış ve iyileştirmeler sunuyor. Orta segmentin iddialı modellerinden olan Galaxy A51’in sunduğu detayları hatırlayacak olursak, üç farklı renk seçeneğine sahip olarak gelen bu telefon, gücünü Exynos 9611 işlemcisinden alıyor ve 4 GB / 6 GB olarak iki farklı RAM versiyonu bulunuyor. Depolama alanı noktasında microSD kart ile 512 GB’a kadar artırılabilen bu telefonun 64 GB ve 128 GB dahili depolama seçenekleri yer alıyor.

FHD+ çözünürlükte 6.5 inçlik büyüklüğe sahip bir ekranı bulunan bu modelde 32 megapiksel F2.2 selfie kamerası yer alıyor. 3.5 mm kulaklık girişi ile beraber USB-C portuna da sahip olan modelde 15W destekli 4000 mAh’lik bir batarya bulunuyor. Dörtlü kamera sistemine sahip olan modelin arka yüzeyinde 48 megapiksel F2.0 ana, 12 megapiksel F2.0 ultra geniş açı, 5 megapiksel F2.4 makro ve 5 megapiksel F2.2 derinlik kamerası bulunuyor.


Samsung akıllı telefonlardan uygulama nasıl kaldırılır?Samsung akıllı telefonlardan uygulama nasıl kaldırılır?
Samsung Galaxy S20 Apple'a rakip olacakSamsung Galaxy S20 Apple'a rakip olacak

PAYLAŞ