Samsung Galaxy A51 görseli sızdı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A51 görseli sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-05 09:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Şubat ayında tanıtımı gerçekleştirilen Galaxy A50 modeli kısa süre içerisinde oldukça popüler olmuş ve sunduğu özellikler ve fiyat noktasında başarılı bir cihaz olmuştu. Hem ülkemizde hem de dünya genelinde çok satmayı başaran Galaxy A50’nin yerini alması beklenen yeni bir model Galaxy A51’in tasarım detayları ortaya çıktı. Geçtiğimiz ay Samsung’un Rusya internet sitesi üzerinde destek sayfası oluşturulduğunu görmüştük. Modelin SM-A515F model numarasına sahip olarak gelmesi beklenirken şimdi ise Geekbench testlerinde ortaya çıktı ve bazı özellikleri de gözükmüş oldu.

Samsung Galaxy A51 Tasarımı Dikkat Çekiyor

Samsung Galaxy A serisinde S-Pen dönemi başlıyorSamsung Galaxy A serisinde S-Pen dönemi başlıyor

Bu yeni modele ait olduğu iddia edilen görseller Evan Blass tarafından paylaşılmış durumda. Bu noktada cihazın Infinity-O tasarımını benimsemesi bekleniyor. Samsung Galaxy A50 modelinde 6.4 inçlik çentikli bir ekran kullanılıyordu. Bu modele göre yeni 6.5 inçlik bu ekran daha ince çerçevelere ve daha küçük bir ekran deliğine sahip olarak gelecek. Galaxy Note 10 benzeri bir tasarıma sahip olan bu yeni A51 modeli, üst seviye tasarım görünümü ile dikkat çekiyor.

Cihazın kamera kurulumu detayları henüz netleşmemiş olsa da, dörtlü bir kamera sisteminin yer alması bekleniyor. Bu noktada ise 32 megapiksel ana kameraya ek olarak ultra geniş açı ve telefoto lensler haricinde derinlik algılama sensörünün de bulunması düşünülüyor. Donanım tarafında ise Exynos 9611 işlemcisiyle beraber 4 GB RAM ve 128 GB depolamanın sunulması bekleniyor.


Sızdırılan Samsung Galaxy S11 test sonuçlarıSızdırılan Samsung Galaxy S11 test sonuçları
Samsung Galaxy Note 10 özelliği önceki nesle de geliyorSamsung Galaxy Note 10 özelliği önceki nesle de geliyor

PAYLAŞ