Samsung Galaxy A50 Teknik Özellikleri Neler? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A50 Teknik Özellikleri Neler?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 10:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kısa bir süre önce Samsung Galaxy A8S modelini duyuran Samsung, bu sayede ilk delikli akıllı telefonunu tanıtmış oldu. Aynı zamanda kısa bir süre içerisinde tanıtılması beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S10'un tanıtımını yapması beklenen akıllı telefon devi Samsung, bu yeni telefonunu Mobil Dünya Kongresi'nde gösterime sokacak. Fakat yeni edinmiş olduğumuz bir bilgiye göre akıllı telefon üreticisi Samsung, Samsung Galaxy S10 telefonunu Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmayacak. Hatta o kadar iddialı konuşuyorum ki biz bu telefonu Mobil Dünya Kongresi gününden önce göreceğiz. 

Orta segmentli akıllı telefonları kuvvetlendirmeye devam eden Samsungi Samsung Galaxy A50 ve Samsung Galaxy M20 üzerine yoğunlaşmış durumda. Güney Kore menşei olan akıllı telefon devi Samsung, tahminimiz üzerine Samsung Galaxy M20'yi, Samsung Galaxy S10'dan önce akıllı telefon pazarına sokacak. Fakat Samsung Galaxy A50, Mobil Dünya Kongresi sonrası akıllı telefon pazarına girecek. 

Samsung Galaxy A50 Benchmark Testleri GözüktüSamsung Galaxy A50 Benchmark Testleri Gözüktü

Samsung Galaxy A50 4 GB RAM ile 64 GB / 128 GB hafıza seçenekleri sunacak

Samsung Galaxy A50 Hakkında Yeni Detaylar

Daha önceden hakkında birçok söylenti çıkan Samsung Galaxy A50'nin batarya özelliği söylendiği gibi 5000 mAh özelliğinde olamayacak. Hatta beklentilerimiz doğru olursa batarya özelliği 4000 mAh olacak. Arka tasarımında birden fazla kamera özelliği bulunduracak olan Samsung Galaxy A50, kamera konusunda oldukça iddialı davranıyor. Hepimizin bildiği gibi Samsung kamera konusunda fazlasıyla takıntılı. Bu sebepten ötürüde bazen çok abartıyor. En son piyasaya sunduğu Samsung Galaxy A9'da 4 adet kamera kullanan Samsung, bakalım Samsung Galaxy A50'de kaç adet kamera kullanacak. Kaç kamera kullanacağını şu an için bilmiyoruz, ancak ana kameranın özelliği 24 MP olacak.  4 GB RAM ile 64 GB / 128 GB hafıza seçenekleri ile kullanıcılarına kavuşacak olan Samsung Galaxy A50, Exynos 7 9610 işlemci gücünden faydalanacak. 


Samsung Galaxy A50 Hakkında Yeni DetaylarSamsung Galaxy A50 Hakkında Yeni Detaylar

PAYLAŞ