Samsung Galaxy A50 Benchmark Testleri Gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A50 Benchmark Testleri Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni yıl ile beraber Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un adeta şov yapması bekleniyor. Bu noktada yeni nesil amiral gemisi serisi Galaxy S10 modelleri haricinde katlanabilir Galaxy Flex ekran yapılı cihazları ile de bir ilke imza atması bekleniyor. Ayrıca 5G teknolojisi tarafında ise Galaxy S10 Plus modellerinin ön plana çıkması bekleniyor. Beklentiler bu şekilde olurken şirketin orta segmente yönelik modelleri de yeni yıl için hazırlanıyorlar. 2019 ile beraber pazarda yer alan Galaxy J serisi yerine orta segment olarak Samsung’un Galaxy M serisine geçiş yapması bekleniyor. Bu noktada şirketin bir süredir Galaxy M10, M20 ve M30 modelleri üzerinde çalışmalar gerçekleştirdiği biliniyor. Yakın zamanda ise seri üretime geçmesi beklentiler arasında bulunuyor.

Samsung'un Gelecek Nesillerde Kullanması Düşünülen Tasarımı

Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler!Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler!

Samsung Galaxy A50 Ortaya Çıktı

Orta seviyede durumlar böyle olurken şimdi ise yeni bir A serisi şirket tarafından ortaya çıktı. 2019’un başı ile beraber piyasada olması beklenilen yeni A serisinin Galaxy A50 modeli benchmark testlerinde ortaya çıktı. Hali hazırda Galaxy A serisi 2016 yılından beri pazarda bulunuyor. Ancak yeni isimlendirme ve yeni tasarım anlayışıyla beraber yepyeni bir Galaxy A 2019 serisini görebiliriz. Bu yeni cihaz Samsung SM-A505F model numarası ile kayıtlarda gözükürken, tek çekirdek testlerinde 1615 ve çoklu çekirdek tarafında ise 4380 puan aldığını görüyoruz. Bu sonuçların ise cihazda yer alan 4 GB RAM ve Exynos 9810 işlemcilerle gerçekleştiği ifade ediliyor.

Modelin birçok versiyon ve varyasyonu olması bekleniyor. Ancak test henüz sızıntı olduğu için ne kadar doğru orası bilinmiyor. Bu sebepten ötürü modelin sunacağı dahili depolama ve kamera detayları gibi içerikler belli olmuş değil. Samsung cephesinden Galaxy A50 modeli henüz resmileşmezken, cihazların Aralık ayı sonu ve 2019 Ocak ayı ile beraber muhtemel olarak tanıtılması bekleniyor.  


Samsung Galaxy A8 Star Kamera'da Tüketiciyi YanılttıSamsung Galaxy A8 Star Kamera'da Tüketiciyi Yanılttı
Samsung Galaxy Fold'dan Yepyeni BilgilerSamsung Galaxy Fold'dan Yepyeni Bilgiler
Yeni Galaxy Watch'dan İlk BilgilerYeni Galaxy Watch'dan İlk Bilgiler

PAYLAŞ