Samsung Galaxy A5 modeli Android Pie güncellemesi alabilir mi? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A5 modeli Android Pie güncellemesi alabilir mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-31 20:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

2017 yılının Ocak ayında akıllı telefon pazarına giren Samsung Galaxy A5, o dönem bir hayli popüler bir telefon oldu. Geekbench’te Android 9.0 için çıkan benchmark sonucuna göre ise akıllı telefonun yakın bir tarihte Android 9 Pie güncellemesi alacağını gösteriyor. 

Önümüzdeki yıl Nisan ayında, Android OREO işletim sistemini Samsung Experience 9.0 güncellemesi alan Samsung Galaxy A5, yakın bir tarihte de Android 9 Pie güncellemsine kavuşabilir. Sizinde bildiğiniz üzere Samsung Galaxy S9 ile Samsung Galaxy S9+ için güncelleme bazı bölgelerde dağıtılmaya başlandı. Fakat birçok cihaz yeni sürüme geçmek için 2019 yılını beklemek zorunda. Biz daha önceden hangi telefonlar hangi tarihte bu güncellemeyi alacak paylaştık. Oradan ulaşabilirsiniz. 

https://www.indir.com/haberler/huawei-mate-10-pro-icin-android-pie-9-yayinlandi

Android 9 Pie güncellemesi Samsung Galaxy Note 9 için 2019 yılının Şubat ayına ertelendi

Geekbench'te ortaya çıkan araştırma sonuçlarına göz atacak olursak Samsung, Samsung Galaxy A5 için Android 9 Pie sürümünü deniyor. Cihazın çıkan test sonuçlarına göre ise aldığı puanlar ise göz önüne getirildiği zaman tek çekirdekte 787 puan, çoklu çekirdekte 4131 puan olduğu gözlemleniyor. Aynı zamanda listede yer alan bir başka bilgi ise 3 GB RAM ve Exynos 7880 çipe sahip olduğu gözlemleniyor. Android 9 Pie güncellemesi Samsung Galaxy Note 9 için 2019 yılının Şubat ayına ertelenirken, tüm Samsung Galaxy S9 ile Samsung Galaxy S9+ için ocak ayı içerisinde söz konusu güncellemeyi alacağı kesinleşti. 





PAYLAŞ