Samsung Galaxy A42 5G ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A42 5G ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-06 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Farklı versiyonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkan Güney Koreli Samsung, Galaxy A42 5G modeli için de hızla çalışmalara devam ediyor. Yeni model hakkında Geekbench performans testinde gün yüzüne çıktı. Test sonucuyla beraber bazı özellikler de ortaya çıktı. Üst segment sınıfında yer alan modelleriyle olduğu gibi orta segment modelleriyle de dikkatleri üzerine toplayan şirket, 5G destekli ürün yelpazesinde de çeşitli genişletmeler başladı. Yeni model, SM-A426B model numarasıyla kendisini gösterdi.

Samsung Galaxy A42 5G bilinen özellikleri

Geekbench testinde 5.2.0 performans testinde ortaya çıkan model için 1.8 GHz hızında çalışan bir işlemci bilgisi yer alıyordu. Aynı zamanda ortaya çıkan bazı kod bölümlerde de grafik biriminin Adreno 619 olduğuna dair bilgiler yer alıyor. Söz konusu bu işlemcinin de Snapdragon 690 olduğuna dair iddialar arasında yer alıyor. Bu işlemci 2.0 GHz hıza çıkabilen Kyro 560 çekirdeklere sahip. İşlemci, 5G bağlantı teknolojisini destekliyor.

Güney Kore’de Samsung COVID-19 test merkezi kurduGüney Kore’de Samsung COVID-19 test merkezi kurdu

Samsung Galaxy A42 5G için bilinen özellikleri arasında 4 GB RAM de yer alıyor. Konuyla ilgili yapılan sızıntılara göre de model 128 GB depolama alanına sahip olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. Modelin performans testi sonuçları incelendiğinde de tekli işlem testinde 615 puan ve çoklu işlem testinde 1799 puan aldığı görülüyor. Daha önceden ortaya çıkan bilgilerde de modelin 4.860 mAh batarya kapasitesine sahip olacağı iddia edilmişti. Söz konusu bu modelin işletim sistemi olarak da Android 10 bilgisi öne çıkıyor.


Samsung Galaxy S20 FE 5G'nin tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy S20 FE 5G'nin tasarımı ortaya çıktı
Samsung Galaxy M51 için ortaya çıkan yeni detaylarSamsung Galaxy M51 için ortaya çıkan yeni detaylar
Samsung Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık tanıtıldıSamsung Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık tanıtıldı

PAYLAŞ