Samsung Galaxy A41 ve A31'in detayları belli olmaya başladı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A41 ve A31'in detayları belli olmaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-20 21:20:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni yıla girmemiz ile beraber şirketlerin amiral gemisi modellere yönelik sızıntılarını görmeye devam ediyoruz. Son olarak Güney Koreli şirket Samsung’un Galaxy S20 serisi gündeme gelse de, orta seviye telefonlar için de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ise Samsung, yeni Galaxy A41 ve Galaxy A31 modellerinin sızıntıları ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere Samsung’un her ne kadar amiral gemisi modelleri piyasada adından söz ettirse de, orta seviye kategorisinde sunduğu üst seviye performanslı modelleri ile de dikkat çekmeye devam ediyor Geçtiğimiz yıl içinde satışa sunduğu birçok modelle dikkat çeken Samsung, 2020 için çalışmalarını hızlandırmış durumda.

Galaxy A41 ve A31 özellikleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy S9 ve S9+ modelleri için Anroid 10 beta güncellemesi yayınladıSamsung Galaxy S9 ve S9+ modelleri için Anroid 10 beta güncellemesi yayınladı

Şirketin yıl içerisinde sunması beklenen bu yeni iki orta seviye modelleri olan Galaxy A41 ve A31 için bazı detaylar ortaya çıktı. Her iki cihaz üzerinde çalışmalarını sürdüren Samsung, bu kapsamda bataryaları ile ön plana çıkması bekleniyor. Galaxy A41’in belli olan detaylarına bakacak olursak, ana kameranın 48 megapiksel olarak gelmesi bekleniyor. Arka yüzeyde kaç kamera olacağı henüz bilinmezken, Galaxy A51 modelinde de 48 megapiksel bir kamera kullanılmıştı. Bu modelin ön yüzeyinde ise 25 megapiksellik bir kamera görecekken 64 GB dahili depolama da yer alacak.

Galaxy A31 tarafına gelecek olursak ise 5000 mAh batarya ile dikkat çekerken yine 48 megapiksel ana kamera ve 5 megapiksel makro kamera bulunması bekleniyor. 64 GB depolamaya sahip olan bu model Galaxy A 2020 serisinde yer alacak iddialı modellerden olması bekleniyor. Özellikle Samsung’un 2019 yılında Galaxy A serisi ile yakalamış olduğu yüksek başarısını 2020 yılı için de sürdürmesi hedefleniyor. Bakalım beklentilerde olduğu gibi yeni Galaxy A20 serisi beklentileri karşılayabilecek mi göreceğiz.  


Samsung Galaxy S20'nin teknik özellikleri netleştiSamsung Galaxy S20'nin teknik özellikleri netleşti
Türkiye’de Android 10 alacak Samsung telefonlarTürkiye’de Android 10 alacak Samsung telefonlar

PAYLAŞ