Samsung Galaxy A41 tasarımı gün yüzüne çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A41 tasarımı gün yüzüne çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-02 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un 2020 yılı içerisinde orta seviye ürün yelpazesini bir hayli genişletmesi bekleniyor. Şimdi ise Galaxy serisine yönelik bir model daha ortaya çıktı. Söz konusu sızdırılan cihaz Samsung Galaxy A41 olarak adlandırılırken, cihazın özellikleri ve bazı tasarım detayları gün yüzüne çıkmış oldu. Şirketin amiral gemisi modellerde olduğu kadar orta seviye pazara da önem gösterdiği biliniyor. Şimdi ise OnLeaks tarafından resmi CAD dosyalarında hazırlanmış olan Samsung Galaxy A41 modeli gündeme geldi. Cihaz tasarım tarafında klasik Samsung çizgilerini taşıyor ve herhangi bir sürprizi yer almıyor. Tasarım tarafında damla çektik yapısına sahip olan model nitekim ince çerçevelere sahip durumda. Arka yüzeyde ise Galaxy A71 modelinde yer alan bir tasarım yapısını görüyoruz.

Samsung Galaxy A41 özellikleri

Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!

Cihazın fiziksel parmak izi sensörü bulunmuyor. Bu kapsamda parmak izi sensörünün ekran altına entegre edildiği düşünülüyor. Orta seviye bir yapıda çıkış yapacak olan bu model arka kamera kurulumu tarafında Galaxy S10 benzeri bir modül tasarımına sahip olacak. Bu modülde ise üçlü kamera sistemini göreceğiz. Ana kameranın 48 megapiksel çözünürlükte olacağı cihazın diğer kamera detayları ise henüz bilinmiyor. Ekran tarafında 6 ile 6.1 inç arasında bir boyuta sahip olması bekleniyor. USB-C portu ve 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacak cihazın işlemci gücü tarafında MediaTek Helio P65 modelini kullanması bekleniyor.

4 GB RAM belleğine sahip olacak cihazda 64 ve 128 GB olarak iki farklı depolama seçeneği göreceğiz. Diğer yandan model kutu içerisinden Android 10 işletim sistemi ve OneUI 2.0 arayüzü ile çıkması bekleniyor. 15W hızlı şarj destekli 3500 mAh’lik bir pile sahip olan modelin yakın bir zamanda satışa çıkması bekleniyor.


Samsung Galaxy S10 Lite'ın yeni bir versiyonu Türkiye'de satışa çıkıyor!Samsung Galaxy S10 Lite'ın yeni bir versiyonu Türkiye'de satışa çıkıyor!

PAYLAŞ