Samsung Galaxy A32 5G tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A32 5G tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-11 22:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Gelecek günler içerisinde tanıtımının yapılması beklenen Samsung Galaxy A32 5G'nin basın görselleri sızdırıldı. Tanıtımının yapılmasına az kalan cihaz, şirketin en uygun 5G özellikli akıllı cep telefonu olacak. 

Güney Kore merkezli Samsung'un geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Samsung Galaxy A32 5G'nin basın görselleri ortaya çıktı. Samsung'un geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Avrupa pazarına çıkardığı Galaxy A42 5G akıllı cep telefonunu şirketin en uygun 5G özellikli akıllı cep telefonu oldu. Samsung'un 5G özelliğine sahip olan bu akıllı cihazlarının sayısını artırmak için teni bir cihazı pazara sürmek adına hazırlıklara başladı. Konuyla ilgili olarak elde edilen son raporlara göre yakın zamanda sunulan Galaxy A32 5G'nin şirketin yeni en uygun 5G telefonu olacağı yönünde düşünceler vardır. Çevrimiçi olarak sızdırılan bu basın görselleri, Samsung Galaxy A32 5G'nin tasarım özelliklerini de gösteriyor. 

Samsung Galaxy A32 5G modeli ortaya çıktıSamsung Galaxy A32 5G modeli ortaya çıktı

Samsung Galaxy A32 5G hangi özelliklerle geliyor?

Yakın zamanda sunulacak olan bu telefonun sızan görsellerine bakıldığında önde damla çentik bir ekrana sahip olacağı görülüyor. Tasarım olarak en dikkat çeken nokta ise arka kamera kurulumda yer alıyor. Samsung Galaxy A32 5G'de bir 'kamera adası' yer almazken kameralar arka panele tek tek yerleştirilmiş durumdadır. Söz konusu bu akıllı cihaz, en az 4 farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların karşısına çıkacak. 

Galaxy A32 5G'nin sol tarafında ise SIM kart yuvası, sağ tarafında ise parmak izi tarayıcının entegre edildiği güç tuşu ve ses ayar düğmesi bulunuyor. Daha önce sızdırılan bu görüntüler ise Samsung Galaxy A32 5G'nin alt kısmında yer alan 3.5 mm girişi ve USB-C bağlantı noktas8ının bulunduğunu da gösteriyor. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan bilgilere göre telefonun 6.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı düşünülüyor. Cihazda bulunan dörtlü kamera kurulumunda birincil kameranın 48MP çözünürlüğünde olması bekleniyor. Diğer üç sensörün ayrıntılı özellikleri bilinmezken ultra geniş, derinlik ve makro birimler olduğu söyleniyor. Samsung Galaxy A32 5G,  Geekbench'te Android 11, Dimensity 720  yonga seti ve 4GB RAM ile görüldü. Telefon, önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek. Samsung Galaxy A32 5G ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an iin bunlarla kısıtlıdır. 


Samsung Galaxy A32 5G hakkında yeni bilgiler geldiSamsung Galaxy A32 5G hakkında yeni bilgiler geldi

PAYLAŞ