Samsung Galaxy A32 5G modeli ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A32 5G modeli ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-01 20:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin Galaxy A32 5G modeli ortaya çıktı. Samsung Galaxy M12 modeli sonrasında gelecek olan Samsung Galaxy A32 5G modelinin detayları ortaya çıktı. Şirketin orta seviyesindeki yeni modeli olacak olan bu cihaz önden standart Samsung tasarımına sahip durumda. Bu noktada damla çentikli bir tasarıma sahip olan bu cihazın arkasında ise gövdeye bağlı dörtlü kamera sistemi yer alıyor. Çıkıntısız bir tasarım çizgisi olan model sade bir görüntüye sahip durumda. Üst üste üçlü kamera sisteminde ana + ultra geniş açı + makro / derinlik sensörü yer alıyor.

Diğer yandan yan tarafta da bir kamera bulunuyor. Bu kameranın ne olduğu ise bilinmiyor. Ancak derinlik kamerası olarak olduğu düşünülüyor. 3.5 mm kulaklık girişine de sahip olan modelin parmak izi tarayıcısı da yan tarafta yer alıyor. Modelde 6.5 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran paneli yer alıyor. Bu noktada büyük bir yapıda geldiğini belirtelim.

Galaxy S21 biyometrik güvenlik sistemine sahip olabilirGalaxy S21 biyometrik güvenlik sistemine sahip olabilir

Samsung Galaxy M32 5G ve F12 geliyor

Samsung’un Galaxy S, Galaxy M, Galaxy A ve Galaxy Z modelleri sonrasında bir de Samsung Galaxy F serisi de geliyor. Bu serinin ikinci üyesi olarak ise Samsung Galaxy F12 modelini görebiliriz. 7000 mAh’lik büyüklüğe sahip olan bu telefon belli pazarlarda Galaxy F12 olarak satışa çıkacak. 6.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak bu modelin ise ekran delikli tasarıma sahip olması bekleniyor.


Samsung Galaxy Z Flip2'nin çıkış tarihi hakkında yeni sızıntılarSamsung Galaxy Z Flip2'nin çıkış tarihi hakkında yeni sızıntılar
Galaxy Note 20 5G ve Z Flip 5G yeni renk seçenekleriyle gündemdeGalaxy Note 20 5G ve Z Flip 5G yeni renk seçenekleriyle gündemde

PAYLAŞ