Samsung Galaxy A32 5G hakkında yeni bilgiler geldi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A32 5G hakkında yeni bilgiler geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-18 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy A32 5G hakkında ortaya çıkan bilgilerden ve görüntülerden cihazın tasarımı ile ilgili olarak kullanıcılar zaten bilgi sahibiydi. Cihaz yakın zaman içerisinde ise FCC sertifikası ile gündemde de yerini aldı. Konu hakkında ortaya çıkan başka sızıntılar ile beraber FFC sertifikasının gelmesinden dolayı cihaz özellikleri hakkında da bir takım detaylar gün yüzüne çıktı. 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung şirketinin gelecek olan yeni akıllı cihazı Galaxy A32 5G, şirketin en ucuz 5G özellikli akıllı cep telefonu olmaya adaydır. SM-A326J model numarasıyla kullanıcıların karşısına çıkan bu akıllı cihaz, 28/77/78 bandrollü 5G desteği veriyor. NFCbağlantı desteği de bulunan cihazın şarj desteği ise 15W'dır. Bu sayede cihaz güçlü bir batarya sunuyor. 

Samsung Galaxy A32 5G modeli ortaya çıktıSamsung Galaxy A32 5G modeli ortaya çıktı

Cihazın ekran kısmında ise Samsung Galaxy A32 5G, 6.5inç’lik büyük bir ekran ile kullanıcılara kaliteli bir deneyim sunuluyor. Ön kamerası için damla çentik sistemini tercih ederken, cihazda kullanılmış olan malzeme parlak bir plastik olarak görülüyor. Cihazın arka kısmında ise üçlü kamera dizilimi tercih edildi. Ana kamera kısmında 48MP çözünürlüklü cihaz kendine yer bulurken, bunun yanında LED flaş ışığı onu destekliyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda telefoni işlevi şu an için anlaşılmamış olan bir sensöre daha sahip olsa da, bunun dördüncü bir kamera olacağı tahmin ediliyor. 

Samsung Galaxy A32 5G, boyutları açısından ise 164.2 x 76.1 x 9.1mm ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Güç butonunun içerisinde bir de parmak izi okuyucuya sahip olacak olan akıllı telefonun; kutudan çok yüksek ihtimalle Android 11 işletim sistemiyle beraber çıkacağı düşünülüyor.



PAYLAŞ