Samsung Galaxy A31'de One UI 3.1 Firmware nasıl indirilir? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A31'de One UI 3.1 Firmware nasıl indirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 7 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-10 08:00:05
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Samsung, Samsung Galaxy A31 için Android 11 tabanlı One UI 3.1 güncellemesini yayınladı. Samsung, birkaç hafta önce One UI 3.0 güncellemesini yayınladığı için bu, telefon için ikinci Android 11 güncellemesidir.

Galaxy A31 için yeni One UI 3.1 üretici yazılımı , yapı numarası olan A315NKSU1CUD3 ile birlikte gelir  . Güncelleme, entegre Google Discover beslemesi, Google Home Device Controls, Google Duo entegrasyonu, yeni görüntülü arama efektleri, Eye Comfort Shield, Photo Object Eraser ve stok kamera uygulamasında iyileştirmeler gibi yeni özelliklerle birlikte geliyor.

Samsung artık reklam yapmayacakSamsung artık reklam yapmayacak

Bu yapı, bir dizi güvenlik sorununu gideren Mart 2021 güvenlik yamalarıyla birlikte gelir.

Resmi olarak tanıtılan Galaxy A31 özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy A31'de One UI 3.1 Android 11 üretici yazılımının nasıl indirileceğini ve yükleneceğini öğrenmek için aşağıdaki kılavuzu izleyin.

Ön koşullar

  • Gidin  Phone> Yazılım Hakkında Bilgiler> Ayarlar . Geliştirici Seçeneklerini  etkinleştirmek  için Yapı Numarasına 7 kez hızlıca dokunun  
  • Gidin  Ayarlar> Geliştirici Seçenekleri  ve musluk  USB hata ayıklama . Bu, telefonunuzun yeni bellenimi yüklemek için bilgisayarla iletişim kurmasını sağlar.
  • Pil ömrünün en az %60'ının kaldığından emin olun. Telefonunuz yükleme işlemi sırasında takılırsa kapanmaz.
  • Galaxy A31 için en son Samsung USB sürücülerini indirin
  • Samsung Odin aracını indirin. Bu, bellenimi flaş etmek için kullanacağımız programdır.

Samsung Galaxy A31 için One UI 3.1 Ürün Yazılımını İndirin

Gerçekten devam etmeden ve bellenimi indirmeden önce, önce One UI 3.1'in telefonunuzda kablosuz güncelleme olarak mevcut olup olmadığını deneyin. Bunu yapmak için Ayarlar -> Yazılım Güncelleme -> Güncellemeleri kontrol et seçeneğine gidin . OTA güncellemelerini yüklemek, herhangi bir üçüncü taraf araca ihtiyacınız olmadığından en hızlı ve en kolay yoldur. Ancak Samsung, bölgelere göre OTA güncellemeleri yayınlar ve sonuç olarak güncellemeyi birkaç hafta alamayabilirsiniz.

Bunun için bir çözüm olarak, resmi Android 11 bellenimini manuel olarak indirebilir ve Galaxy A31'inizde flaş edebilirsiniz. Bunun için Frija'ya ihtiyacınız olacak. Bu, üretici yazılımı dosyalarını doğrudan Samsung sunucularından indirebileceğiniz bir araçtır. İşte nasıl.

  1. Öncelikle Frija indirme aracını indirin ve çıkartın.
  2. Telefonunuzun model numarasını not alın. Bilmiyorsanız Ayarlar -> Telefon Hakkında bölümüne gidin . Ekranda görüntülenen model numarasını hatırlayın.
  3. Frija'yı açın ve Model alanına model numarasını girin .
  4. Şimdi CSC kodunu (bölge kodu) girmeniz gerekiyor. Bu her bölge için farklıdır. Örneğin, Almanya için DBT, Fransa için XEF, İspanya için PHE, Polonya için XEO, Hindistan için INS, Birleşik Krallık için BTU vb.
  5. Güncellemeyi Kontrol Et'e tıklayın Araç, en son üretici yazılımı dosyalarını arayacak ve en yenilerini görüntüleyecektir.
  6. İndir üzerine dokunun. Bu, seçilen bellenimi bilgisayarınıza indirecektir.

Doğrudan İndirme Bağlantısı

  • Samsung Galaxy A31 (SM-A315N): TBA
  • Samsung Galaxy A31 (SM-A315F): TBA

Samsung Galaxy A31'e One UI 3.1 Firmware nasıl kurulur

  1. Yukarıdaki indirme bağlantılarından hem ODIN yanıp sönme aracını hem de Galaxy A31 One UI 3.1 ürün yazılımını indirdiğinizden emin olun.
  2. Firmware dosyasını çıkartın. Farklı adlarla başlayan beş farklı dosya alacaksınız: AP, BL, CP, CSC, HOME_CSC. Bu dosyaları takip edin çünkü onlara ihtiyacımız olacak.
  3. Bilgisayarınızda Odin'i başlatın. Bunu yapmak için Odin arşivini çıkarın ve programa çift tıklayın.
  4. Telefonunuzu kapatın ve  İndirme Moduna girin . Bunu yapmak için ses kısma + güç  düğmelerine aynı anda basın ve basılı tutun  .
  5. Sağlanan USB kablosunu kullanarak telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. USB sürücüleri düzgün şekilde kurulmuşsa,  ODIN'deki ID:COM kutusu maviye dönecektir.
  6. Click  AP / PDA düğmesini ve dosyayı seçin bununla başlar AP . Tıklayın BL ve ile başlar dosyayı seçin BL . Diğer dosyalar için de aynı şeyi yapın.
    1. Not: CSC kısmı için, telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamak ve her şeyi silmek istiyorsanız CSC ile başlayan dosyayı seçin . Verileri telefonunuza kaydetmek istiyorsanız, CSC_HOME ile devam edin .
  7. Seçenekler'e gidin   ve Yeniden Bölümlemeyi devre dışı bıraktığınızdan  ve Otomatik Yeniden Başlatma  ve  F. Sıfırlama Süresi'ni etkinleştirdiğinizden emin olun.
  8. Click  Başlat düğmesini ve firmware Galaxy A31 yüklü olması bekleyin.

Kurulum işlemi bittiğinde, ODIN, bellenimi kurmak için geçen süre ile birlikte yeşil bir “GEÇTİ” metni gösterecektir. Telefon, açılmadan önce birkaç kez otomatik olarak yeniden başlatılır. Telefon son kez açıldığında, yeni yüklenen stok üretici yazılımını çalıştıracaktır.

Bu kadar. Telefonunuz artık en son One UI 3.1 üretici yazılımı güncellemesiyle çalışıyor.

 


Samsung yeni ekran tedarikçisini duyurduSamsung yeni ekran tedarikçisini duyurdu
Samsung rekor hıza sahip DDR5 Ram'i tanıttıSamsung rekor hıza sahip DDR5 Ram'i tanıttı

PAYLAŞ