Samsung Galaxy A22 tasarım detayları belli oldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A22 tasarım detayları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-20 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy A22 modeli ile ilgili detaylar o0rtaya çıktı. Galaxy A21s'in devam özelliğine sahip olan bu akıllı telefonun tasarım detayları ortaya çıktı. Bir aksesuar üreticisi tarafından bu akılı telefonlar için tasarlanan kılıflar ve kırılmaz cam modelleri belli oldu. Çok büyük yenilikler olmasa da beklenmeyen bu akıllı cep telefon, belli açılardan Galaxy M62 modeliyle benzerlik gösteriyor. 

Samsung Galaxy A22'nin tasarım detayları

Güney Kore merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Samsung, akıllı cihaz piyasasına yeni telefonlar sunmaya devam ediyor. Şu ana kadar halihazırdaki serilerle neredeyse her seviyede rekabetçi olan bu üretici, mevcut serilere yeni ürünler eklemeye devam ediyor. Galaxy A22 için geri sayım başladı. Şirket, Galaxy A21s modelinin devamı olarak nitelendirdiği A22'nin tasarım detayları belli olmaya başladı. Bir internet sitesinde akıllı cep telefonlar için üretilmesi beklenen kılıf ve koruyucu cam modelleri dikkat çekiyor. Orta seviye konumunda yer alacak olan Samsung Galaxy A22, büyük yenilikler sunmuyor. Hatta öyle ki bu akıllı cep telefon kimileri için pek de yeni bir cihaz değildir. Konuyla ilgili olarak elde edilen görsellere göre bu akıllı telefon, damla çentikli ekran tasarımı ile geliyor.

Samsung Galaxy S21 FE'nin tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy S21 FE'nin tasarımı ortaya çıktı

Çin merkezli akıllı cihaz üretici Damo, akıllı telefon için kırılmaz cam üretimine başlamış gözüküyor. Şirket tarafından yayınlanan görseller söz konusu telefonun ekran tasarım konusunda net bilgiler veriyor. Fakat bu bilgilerin tam olarak kesin olduğunu söylemek mümkün değildir. Akıllı cihazın arka kısmında kare şeklinde dörtlü kamera sistemi olabilir. Aynı zamanda cihaz, damla çentik ekran tasarımının yanı sıra biraz kalın çerçeveli olacak gibi gözüküyor. Bunun yanı sıra bu akıllı cep telefonun parmak izi okuyucusu da cihazın yan kısmında yer alabilir. 

Samsung Galaxy A22 en uygun 5G'li telefon olabilir

Tasarım detayları aksesuar üreticileri tarafından sızdırılan bu akıllı telefonun, kamera özellikleri hakkında bilgi elde edildi. The Elec adlı internet sitesi akıllı cep telefonun kamera kurulumlarını aktardı. Arka kısmında dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak olan bu akıllı cep telefon, ön kısmında da bir adet kameraya sahip olabilir. Akıllı cep telefon arka tarafta 48 MP ana kamera, 8 MP geniş açı ve iki adet 2 MP'lik kameradan oluşan kurulum ile piyasada yerini alacak. Bunun yanı sıra cihazın ön kısmındaki kamera ise 13 MP olabilir. Şirketin düşündüğü kamera sistemi aynı şekilde Galaxy A21s modelinde de yer alıyor. Şirket göründüğü üzere tutan formülden pek de vazgeçmek istemiyor. Tüm bunlara ek olarak akıllı telefon için paylaşılan kılıf görsellerinde LED flaşın yer almaması da kafalarda soru işareti oluşmasına sebep oldu. Detaylı olarak teknik özellikleri şu an için belli olmayan bu akıllı cep telefonun iki versiyon ile piyasaya gireceği düşünülüyor. Şirket akıllı cep telefonu hem 4G hem de 5G özellikli bir şekilde kullanıcıların beğenisine sunmak istiyor. İşlemci kısmında ise herhangi bir bilgi elde edilmeyen bu cihazın, 5G özellikli versiyonu da kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

 


Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2 tanıtım tarihleri belli olduSamsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2 tanıtım tarihleri belli oldu
Samsung Galaxy Quantum 2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıSamsung Galaxy Quantum 2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Samsung, en güçlü telefonla birlikte etkinlik tarihini duyurduSamsung, en güçlü telefonla birlikte etkinlik tarihini duyurdu

PAYLAŞ