Samsung Galaxy A22 5G bazı özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A22 5G bazı özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-23 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üretici Samsung’un 5G teknolojisine sahip akıllı telefonlarını görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Samsung cephesinden uygun fiyatlı 5G modellerin geleceği ortaya çıktı. Gelen ilk bilgilere göre Samsung, önümüzdeki yıl pazara süreceği uygun fiyatlı modellerinde 5G desteğini de sunacak. Samsung Galaxy S22 5G olarak adlandırılması beklenen yeni modelin ise 200 bin won seviyesinden satışta olması bekleniyor. Yurtdışı fiyatı olarak ise yaklaşık 180 dolar olacak olan cihazın 2021 yılının ikinci çeyreğinde satışa çıkacağı iddia ediliyor. Bu modelin hemen öncesinde ise Samsung’un A32 5G modelini satışa çıkartması bekleniyor. Bu modelde ise 6.5 inç büyüklüğünde düz bir ekran görecekken V çentik tasarımına sahip olacak. Cihazın düz bir arka panel ile plasik bir gövdeye sahip olacağı düşünülüyor. Sızan görüntüler kapsamında ise cihazda dört adet kamera ve parmak izi sensörünün yer alacağı gözüküyor.

Samsung’ndan bütçe dostu 5G modeller geliyor

Samsung Galaxy S21 Ultra'nın tüm özellikleri ve fiyatı sızdırıldıSamsung Galaxy S21 Ultra'nın tüm özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Galaxy A51 5G ve Galaxy A71 5G modelleri ile orta seviye pazarına 5G desteği getiren şirketin yüksek hızlı internet sunan 5G teknolojisini giriş seviyesi modellere de sunması bekleniyor. Samsung’un önümüzdeki aylarda tanıtacağı Galaxy S21 ailesinde de 5G teknolojisinin olacağını belirtelim. Android 11 ve One UI 3.1 arayüzlerine sahip olarak gelecek olan iddialı model Galaxy S21 Ultra’da 120 Hz ve 6.8 inç büyüklüğünde AMOLED ekran gibi özelliklerin olacağını belirtelim.


Samsung şeffaf ekran üzerinde çalışıyorSamsung şeffaf ekran üzerinde çalışıyor
Samsung ve Oppo, Türkiye’ye fabrika kurmaya hazırlanıyorSamsung ve Oppo, Türkiye’ye fabrika kurmaya hazırlanıyor

PAYLAŞ