Samsung Galaxy A21’in teknik detayları Geekbench’te ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A21’in teknik detayları Geekbench’te ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-16 09:30:00
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji firma Samsung'un giriş seviyesi bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı geçtiğimiz hafta ortaya çıkan render görüntüleri ile belli olmuştu. Samsung'un giriş seviye telefonu olacak olan Galaxy A21'in RAM ve işlemcisi de Geekbench'de belli oldu.

Samsung'un bir süredir giriş seviyesi yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışmalar sürdürdüğü biliniyor. Galaxş A21 adını taşıyacak olan akıllı telefonun render görüntüleri geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Ortaya çıkan render görüntülerinde ekrandaki biir deliğe yerleştirilmiş ön kamera ve dörtlü arka kamera kurulumu bulunuyor. 

Samsung Galaxy A21'in tasarımı sızdırıldı!Samsung Galaxy A21'in tasarımı sızdırıldı!

Galaxy A21'in render görüntülerinin ardından bugün de telefonun teknik özellikleri ile ilgili iki bilgi gün yüzüne çıktı. Geekbench'in veritabanında yapılmış olan bir araştırmaya göre Samsung'un yeni giriş seviyesindeki akıllı telefonu Galaxy A21'in işlemcisi ve RAM'İ belli oldu. 

Geekbench'in veritabanında görüldüğü gibi Galaxy A21, tek çekirdekli testte 781, çoklu çekirdek testinden ise 4.102 puan almış durumda. Samsung SM-A215U model numarası ile Geekbench’in veri tabanında yer alan Galaxy A21’in 3GB RAM ve 2.30GHz ARM MT6765V / CA (Helio P35 olduğu düşünülüyor) işlemcisi olacağı belli oldu.

Galaxy A21 Geekbench

Galaxy A21, Android 10 tabanlı One UI ile birlikte kutudaki yerini alacak. Cihazın bataryasının ise 4.000 mAh olduğu düşünülüyor. Ancak telefonun herhangi bir hızlı şarj desteğine sahip olup olmayacağı kesinleşmiş deği.

Samsung'un yeni giriş seviyesi akıllı telefonun arka kısmında dörtlü kamera kurulumu var. Ancak cihazın çözünürlükte ve hangi özelliklerde kameralara sahip olacağı şu an için bilinmiyor. 

galaxy a21 ile ilgili görsel sonucu

Paylaşılan render görüntüleri, cihazın USB Type-C girişine sahip olduğunu gösteriyordu fakat daha da ilginç olanı Samsung, bu telefonda 3.5 mm kulaklık girişine yer veriyor.


Samsung yeni katı hal lityum metal bataryasını tanıttıSamsung yeni katı hal lityum metal bataryasını tanıttı

PAYLAŞ