Samsung Galaxy A21'in tasarımı sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A21'in tasarımı sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’tan yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketin bir orta seviye ürünü daha ortaya çıktı. 2020 Galaxy A serisini geliştirmeye devam eden Samsung, yeni Galaxy A21’nin tasarım ve bazı detaylarını sızdırdı. Galaxy A20’nin yerini alması beklenen bu modelin detaylarına geldiğimiz zaman parmak izi tarayıcısını arka yüzeyde muhtemel olarak göreceğiz. Ön kamera büyük bir ekran deliğine sahip olacakken, alt çerçevenin de kalın bir yapıda bulunması düşünülüyor. 3.5 mm kulaklık girişine de sahip olarak gelecek bu modelin şuan için sadece siyah renk seçeneği bulunuyor. Cihazın arka tarafında ise dörtlü kamera sistemini bu modelde göreceğiz. Henüz kamera detayları belli olmazken, büyük bir ihtimalle ultra geniş açı, geniş açı, telefoto ve makro ile derinlik kameralarını bir arada göreceğiz.

Samsung Galaxy A21 geliyor

Samsung Galaxy A11'in açıklanan ilk özellikleriSamsung Galaxy A11'in açıklanan ilk özellikleri

HD+ bir çözünürlüğe sahip olacak ekran AMOLED panel olacakken, işlemci gücü ise söylenenlere göre Exynos 7904 ile karşımıza gelecek. 4 GB RAM belleği ile beraber 64 GB dahili depolamanın yer alacağı bu modelde microSD kart yuvası da bulunacak. Batarya tarafında ise cihazda 4000 mAh’lik bir pil göreceğiz. Samsung’un bu yeni Galaxy A21 cihazının henüz fiyat bilgisi belli olmuş değil.

Yakında ABD pazarında satışta olması beklenen modelin Türkiye’de de yüksek ihtimalle satışta olması bekleniyor. Bakalım beklenen bu model ne derece beğenilecek göreceğiz.


Samsung Galaxy A41 tasarımı gün yüzüne çıktıSamsung Galaxy A41 tasarımı gün yüzüne çıktı
2019'un en çok satan akıllı telefonları neredeyse hepsi Apple iPhone ve Samsung Galaxy2019'un en çok satan akıllı telefonları neredeyse hepsi Apple iPhone ve Samsung Galaxy

PAYLAŞ