Samsung Galaxy A20e, A40 ve A90 Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A20e, A40 ve A90 Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-08 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un ürün yelpazesini genişletmeye devam ettiğini görmeye devam ediyoruz. Son olarak amiral gemisi ailesi Galaxy S10 ile dikkatleri üzerine toplayan şirket, şimdi ise orta segmentin yeni serisi olan Galaxy A modellerine yönelik yeni üyelerini duyurmaya devam ediyor. Şimdi ise Birleşik Krallık kaynaklı internet sitesi üzerinden şirket yanlışlıkla A serisine yönelik üç yeni modelini yayınladı. Söz konusu cihazlar Galaxy A20e, A40 ve A90 olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin bu yeni ürünleri GalaxyClub sitesinde ilk olarak listelenmiş ve hala sayfada bulunuyorlar. Bu sayfada yer alan ürünler hakkında başka bir kaynak bulunmazken, Samsung’un söz konusu bu yeni modellerini çok yakın bir zamanda resmi olarak duyurması bekleniyor.

Yeni Galaxy A Serisi Üyeler Geliyor

Samsung Galaxy S10 Parçalarına AyrıldıSamsung Galaxy S10 Parçalarına Ayrıldı

Şuan için bulunan Galaxy A20 modelinden daha küçük bir versiyon olarak karşımıza çıkacak olan Galaxy A20e haricinde Galaxy A40 ve Galaxy A90 cihazları hakkında bir süredir haberler gelmeye devam ediyordu. Henüz somut bilgiler yer almasa da Samsung’un bu yeni Galaxy A20e, A40 ve A90 cihazları ile beraber Galaxy A serisini daha da büyüterek genişletme çabasında olduğunu görüyoruz. Bu söz konusu Galaxy A serisi ise Galaxy S ve Note serilerinin yanı sıra uygun fiyat etiketli olması ile ön plana çıkıyorlar.

Samsung Galaxy A10 Tasarımı ve Fiyatı İle Memnun Edecek

Henüz bir süre önce Samsung cephesinden Galaxy A30 ve A50 modellerinin duyurusunu görmüştük. Söylentiler gelmeye devam ederken A10, A70 ve A80 cihazlarının da geleceği bekleniyor. Samsung’un henüz duyurmadığı bu üç modelini sızdırması ile beraber son olarak duyurulan Galaxy A50 cihazının da daha öncesinde Hindistan internet sitesinde görüldüğü biliniyor. Durumlar böyle olurken Samsung’un yakın zamanda A20e, A40 ve A90 modellerini resmi olarak duyurması bekleniyor.


Samsung Galaxy A10'un Fiyatının Uygun Olacak MIı?Samsung Galaxy A10'un Fiyatının Uygun Olacak MIı?
Galaxy S10 tamiri çok zorlayacak!Galaxy S10 tamiri çok zorlayacak!

PAYLAŞ