Samsung Galaxy A11'in kamera yenilikleri dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A11'in kamera yenilikleri dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-28 01:02:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung, sadece amiral gemisi Galaxy serisi değil orta ve giriş seviyesi için de sunmuş olduğu Galaxy serisi modellerini geliştirmeye devam ediyor. Orta üst seviyeye hitap eden Galaxy serisine yeni üyelerini henüz kısa süre önce Galaxy A51 ve Galaxy A71 olarak dahil etmişti. Ancak şimdi ise şirketin giriş seviyesi Galaxy A11 modeli ortaya çıktı. FFC sertifikasında ortaya çıkan bilgiler kapsamında, Samsung Galaxy A11 modelini kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. SM-A115F kod adına sahip olan modelin muhtemel olarak Galaxy A11 isimlendirmesine ve Galaxy A serisinin en uygun fiyatlı modeli olması bekleniyor. Galaxy A10 modelinin gelişmiş bir versiyonu olarak gelmesi beklenen bu modelde Snaodragon 625 veya Snapdragon 626 işlemcilerini göreceğiz.

Samsung Galaxy A11 çok yakında geliyor

Samsung yeni güncellemeyle Galaxy Note 9’daki güvenlik açıklarını kapatacak!Samsung yeni güncellemeyle Galaxy Note 9’daki güvenlik açıklarını kapatacak!

Bu modelde kullanılacak olan yeni işlemci Galaxy A10’da yer alan Exynos 7884 işlemcisinden daha verimli olduğu ifade ediliyor. 4000 mAh bir bataryanın yer alması beklenen bu modelin muhtemel olarak 3’lü kamera sistemi ile geleceği söyleniyor. Galaxy A10 modelinin arkasında tek bir kamera olduğunu hatırlatalım. Parmak izi sensörü de yer alacak olan modelde 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama göreceğiz. Android 10 işletim sistemi ile gelmesi beklenen modelin mavi, siyah, kırmızı ve beyaz renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Modelin fiyatı belli olmazken, yakın zamanda Samsung tarafından lanse edilmesi bekleniyor.


Samsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi açıklandıSamsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi açıklandı
Galaxy Fold 2'nin teknik özellikleri sızdırıldıGalaxy Fold 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ