Samsung Galaxy A11'in açıklanan ilk özellikleri - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A11'in açıklanan ilk özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-02 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung, amiral gemisi modellerinde olduğu kadar orta seviye cihazlarına da önem göstermeye devam ediyor. Bu alandaki ürün yelpazesine sürekli yeni cihazlar kazandıran şirket, şimdi ise çok yakın zamanda Samsung Galaxy A11 modelini sunmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy A10s serisinin yerini alması beklenen yeni Galaxy A11’in teknik detayları da ortaya çıkmaya başladı. İlk bilinenlere göre modelde 6.4 inçlik HD+ IPS LCD bir ekran paneli bulunacak. Kutu içerisinden Android 10 işletim sistemli One UI 2.0 arayüzü ile çıkış yapacak olan cihazın işlemci gücü ise henüz belli olmuş değil. Ekran tarafında delikli tasarıma sahip olacak modelde 8 megapiksel bir ön kamera göreceğiz. Arka yüzeyde ise söylenene göre üçlü bir kamera sistemi bulunacak.

Samsung Galaxy A11 özellikleri

Galaxy Fold 2'yle ilgili önemli gelişmelerGalaxy Fold 2'yle ilgili önemli gelişmeler

Üçlü kamera sisteminde 13 megapiksel bir kamera olması beklenirken, diğer kamera detayları henüz bilinmiyor. 4000 mAh’lik bir pilin yer alacağı cihaz orta alt segment bir model olarak piyasaya giriş yapacak. 128 GB dahili depolama birimine sahip olacak bu cihazın USB-C bağlantı seçeneği ile beraber 3.5 mm kulaklık girişinin de olması düşünülüyor. 4G LTE, WiFi ve GPS destekleri de modelde bulunuyor. Parmak izi sensörünün arka yüzeyde yer alacağı bu yeni Galaxy A11 modeli polikarbonat bir gövde ile gelecek. Tahminlere göre yeni model yaklaşık 139 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Modelin ülkemizde de satışa sunulması beklenirken, özellikle sahip olduğu uygun fiyatı ile yüksek bir ilgisi olması bekleniyor.


Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy M31 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy M31 özellikleri ve fiyatı
Samsung Galaxy S10 Lite'ın yeni bir versiyonu Türkiye'de satışa çıkıyor!Samsung Galaxy S10 Lite'ın yeni bir versiyonu Türkiye'de satışa çıkıyor!

PAYLAŞ