Samsung Galaxy A11 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A11 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-20 10:03:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Yakın zamanda raflarda yerini alması beklenen Samsung Galaxy A11 adlı akıllı cep telefonun mevcut özellikleri ve fiyatı takipçilerin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Yaz aylarında duyurusu Samsung'un A serisi, 2020 yılında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Güney Koreli teknoloji Samsung'un S serisi üst model cep telefonları temsil ederken şirketin A serisi ise orta segment sınıfına hitap ediyor. M serisi ise çok daha uygun fiyatlı akıllı cep telefonu satın almak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Buradan yola çıkarsak Galaxy A11, orta segment sınıfında yer alan cihazlara ek olarak geliyor. 

Samsung Galaxy A11 2020'de geliyor

Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy A serisini adeta baştan yenilemek üzerine çalışmalar yürütüyor. Bu değişiklikler ile beraber hem teknik açıdan hem de fiyatı ile sektörü adeta alt üst etmeye odaklanan Samsung Galaxy A11 serisi ile kullanıcıları memnun edecek gibi gözüküyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy A11 serisine oldukça güveniyor gibi gözüküyor. SM-A115 adlı bir modelin Galaxy A11 olduğu dile getiriliyor. 2020 yılında raflarda yerini alacak olan model, A serisinin en uygun fiyatlı akıllı cep telefonu olacağı söyleniyor ve söz konusu bu akıllı cihaz gücünü Exynos 7884 işlemci sisteminden alıyor. Bu işlemci 8 çekirdeğe sahip olup oldukça kuvvetli bir kullanım sunacağa benziyor. 

Samsung'un yeni 5G'li katlanabilir telefonu Galaxy W20 gönümü paylaşıldıSamsung'un yeni 5G'li katlanabilir telefonu Galaxy W20 gönümü paylaşıldı

Exynos 7884 işlemci sistemi grafiksel işlemci konusunda ARM Mali-G71 üzerine kuruludur. Bu işlemci sistemi 2 adet 1.6 GHz hızında çalışan ARM Cortex-A73 ve 6 adet 1.35 GHz hızında çalışan ARM Cortex-A53'ü de barındırıyor. Galaxy A10 modelinin ardından geliştirilen Galaxy A11 adlı akıllı cihazın beyaz ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunacak. Söz konusu bu akıllı cep telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz kesin olan bir durum değildi. 

Samsung Galaxy A11 adlı modelin ilk olarak Asya ve Afrika bölgesinde satışa sunulacağı dile getirildi. Son anda eğer bir değişiklik yapılmazsa Samsung Galaxy A11 kutusundan çıkarken Android 10 işlemci sistemi ile beraber çıkacak. Söz konusu bu cihazda yer alacak olan teknik özellikler hakkında henüz kesin bir bilgi yoktur. Fakat buna rağmen cihazın fiyat performans açısından kullanıcıları tatmin edecek gibi gözüküyor. 

Samsung Galaxy A11 özellikleri

İşlemci sistemi olarak Exynos 7884'ü kullanan Samsung Galaxy A11'in ekran boyutu 6.2 inç olurken ekran türünde ise çoklu dokunma desteği ile IPS LCD özelliği yer alıyor. Bununla beraber cihazın ekran çözünürlüğü ise 720 x 1520 piksel şeklinde tasarlanırken piksel derinliği ise 271 PPI olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu bu akıllı cihazın depolama kapasitesi ise 32 GB şeklinde tasarlanmıştır. Arka kamerası 16 megapiksel olurken ön kamerası ise 8 Megapiksel şeklinde tasarlandı. Cihazın batarya kapasitesi 4000 mAh olurken cihazda hızlı şarj desteğini de bulunuyor. Samsung Galaxy A11'in RAM'i 3 GB olarak belirlendi ve cihazın en boy oranı ise 19:9 şeklinde tasarlandı. Samsung Galaxy A11 adlı akıllı cihazın 21 Şubat 2020 yılında tanıtılması bekleniyor. Cihazın fiyatı ise 140 dolar şeklinde belirlenmiş durumdadır. TL karşılığı ise 800 şeklinde hesaplanıyor. 

 


Samsung Galaxy A51 Tasarımı SızdırıldıSamsung Galaxy A51 Tasarımı Sızdırıldı
Samsung Galaxy S10 için sürpriz iki yeni versiyon yoldaSamsung Galaxy S10 için sürpriz iki yeni versiyon yolda
Samsung Galaxy S11'in tasarımındaki büyük detaySamsung Galaxy S11'in tasarımındaki büyük detay

PAYLAŞ