Samsung Galaxy A10'un Fiyatının Uygun Olacak MIı? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A10'un Fiyatının Uygun Olacak MIı?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 10:45:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Güney Koreli teknoloji devi olarak yıllardır kullanıcılarını şaşırtmaya ve memnun etmeye devam eden Samsung firması tarafından üretilen Galacy A10, özelikleri ile memnun ettiği gibi aynı zamanda fiyatı ile de sevindirecek. Ülkelere göre fiyatının değişeceği söylenen A10'un şu an için ön satış fiyatı ise 120 dolar şeklinde belirlendi. Son zamanlarda akıllı cihaz konusunda oldukça zengin süreçler içerisinden geçmiştik. Üstelik hala da yepyeni akıllı cihazlar ile karşılaşmaya devam ediyoruz. Yakın zamanda da aramıza girecek olan A10, heyecanla bekleniyor. 

Diğer teknoloji devlerine göre erken davranan Samsung firması ilk dört arka kameralı akıllı cep telefonu olan A9 geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmüştü. Üstelik Samsung bu cihaz ile gündem de oldukça büyük bir ses getirmişti. Çünkü cihaz ilk olma özelliğini taşıyordu. Samsung, A serisini devam ettirmek adına son üyesi üzerinde detaylı çalışmalar yaptığını dile getirdi. Samsung her adımı ile adından söz ettirmeyi başarırken Galaxy serisini de son derece önemli tasarımlar doğrultusunda ortaya çıkardı. Galaxy A9, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmeden önce bir çok sızıntı bilgisi ile de gündem de yerini almıştı. Söz konusu sızıntılar Galaxy A9'un parmak izi okuyucusu ve daha bir çok özellik ile geleceğini bildirmişti. Galaxy modellerinin tasarımına baktığımız taktirde Galaxy serisine yeni bir soluk getiren dört kamera sistemi ile karşılaşmıştık. Şimdi Galaxy A10 hakkında da bir takım sızıntı bilgiler ile karşı karşıya geldik. 

Samsung Galaxy A10 Tasarımı ve Fiyatı İle Memnun EdecekSamsung Galaxy A10 Tasarımı ve Fiyatı İle Memnun Edecek

Tahmini Galaxy A10 Özellikleri 

Gündem de yerini alan Galaxy A10 özelliklerini değerlendirdiğimiz taktirde orta segment cihazlara göre çok daha kaliteli özellikler ile karşılaşacağımız öğrenildi. Samsung A10 modeli ile yakın zamanda çok daha farklı özellikler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda Samsung Galaxy A ailesine katılacak olan A10, Snapdragon 845 işlemci sistemi üzerine kurulmuştur. Son zamanlarda üst düzey teknoloji doğrultusunda tasarlanan akıllı cihazların fiyatları da oldukça yüksek. Bunu fark eden Smsung şirketi ise, A10 akıllı cihazı uygun fiyatlı bir şekilde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Elde edilen bilgilere baktığımız taktirde Samsung A10 ile daha fazla satış yapmak istediği için fiyatları bir miktar daha düşüreceği söyleniyor. 

Heyecanla beklenen bu akıllı cihazın tasarımında plastik bir gövde kullanılmış olup bu sayede fiyatı da diğerlerine göre çok daha uygun bir şekilde olacaktır. Uygun fiyatlı olarak sunulan Galaxy A10'un arka kamerasının 13 MP, ön kamerasının ise 5 MP olması bekleniyor. RAM 2 ve işlemci 7884 Exynos özelliklerine sahip olan A10 sayesinde oldukça kaliteli fotoğraflar çekmek mümkün olacak. Cihazın ekranının 6.2 inç özelliğine sahip olması bekleniyor, aynı zamanda cihazda sıra dışı bir şekilde Micro USB girişi olacak. Bu diğer cihazlara göre oldukça sıra dışı bir özellik. Samsung bu cihazında şaşırtıcı olarak parmak izi okuyucusu özelliği sunmuyor. Kullanım süresinin uzun olması için cihazın bataryası  3400 – 4000 Mah şeklinde tasarlanmıştır. 


Samsung Galaxy A10 Geliyor, Tüm DetaylarSamsung Galaxy A10 Geliyor, Tüm Detaylar

PAYLAŞ