Samsung Galaxy A10 Tasarımı ve Fiyatı İle Memnun Edecek - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A10 Tasarımı ve Fiyatı İle Memnun Edecek

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-27 16:59:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Önceki yıllara göre akıllı cep telefonu konusunda oldukça zengin bir dönem içerisindeyiz. Yakın zamanda gerçekleşen MWC 2019 etkinliğinde tanıtılan birbirinden farklı teknolojik cihazlar, teknoloji piyasasını hareketlendirmeyi başardı. Galaxy ailesinin en düşük segmentli ve bununla doğru orantılı olarak uygun fiyata satışa sunulmaya hazırlanan Galaxy A10 modelinin eşsiz tasarımı piyasaya sızdırıldı. 

MWC etkinliğinde Samsung, teknoloji piyasasını sallayacak olan bir çok akıllı cihaz ile karşımıza çıkmıştı. Etkinlikte Samsung'un A50 ile A30 modeli ile karşı karşıya gelmiştik. Bununla beraber A serisi oldukça beğenilecek olacak ki Samsung A serisini genişletme yolunda adım adım çalışmalara devam ediyor.  A serisinin devam niteliğini taşıyan A10 Samsung kullanıcıları tarafından heyecanla bekleniyor. MWC etkinliğinde A10 modelli Samsung cihazını göremesek de bugün itibariyle A10'un tasarımı hakkında çeşitli bilgiler piyasaya sızdırıldı. 

Samsung Galaxy A10 Geliyor, Tüm DetaylarSamsung Galaxy A10 Geliyor, Tüm Detaylar

A serisinin yeni cihazı piyasaya girmeye hazırlanıyor

Samsung'un A ailesinin yeni üyesi olmayı bekleyen A10 gelecek zaman diliminde aramıza katılmaya hazırlanıyor. A serisinin en düşük kapasiteye sahip olan akıllı cep telefonu A10 hakkında bir takım bilgiler ile karşı karşıyayız. Düşük teknolojik parçalar üzerine tasarlanan ve bu sebeple de fiyatının oldukça uygun olacağı tahmin edilen Samsung Galaxy A10 modelinin arka kısmında bir kamera olacak ve kameranın hemen alt kısmında ise LED flaş özelliği ile karşı karşıya geleceğiz. Bunun yanı sıra aynı zamanda A10 akıllı cihazının ön tarafında da eğlenceli selfieler çekebileceğiz ön kamera bulunuyor. Cihazın ön kamerası küçük bir çentik içerisinde yer alacak. 

A10'un çevresiz bir tasarım ile karşımıza çıkması bekleniyor. Bunun yanı sıra cihaz, Exynos 7884B adlı işlemciden gücünü alacak ve 3 GB RAM ile 32 GB dahili depolama alanına sahip olacak. A10'un 6.2 inçlik HD+ destekli bir ekran özelliğine sahip olması bekleniyor, Cihazın batarya özelliği ise 4000 mAh olacağı düşünüyor. Şu an için elde edilen bilgilerin bu kadar kısıtlı olması kullanıcıları üzse de yakın zamanda Galaxy A10'un aramıza katılacağı düşünülüyor. A10'un Samsung ailesine ne zaman katılacağı hakkında bilgi olmasa bile fiyatı ve özgün tasarımı ile hem kullanıcıların hem de teknolojik ürünlere meraklı olanların dikkatini çekecek gibi gözüküyor. Bu sebeple de adından söz ettirmeyi hedefliyor. Tüm bu özellikler orta segmentli bir cihaz için oldukça yeterli düzeyde, fiyat açısında uygun ve güçlü bir akıllı cihaz arayanlar adına oldukça faydalı bir ürün olan A10'un hızla aramıza katılması umuluyor.

Yaptığı çalışmalar, ürettiği akıllı cihaz ya da teknolojik ürünler konusunda profesyonel hamleler yapmayı her zaman başaran teknoloji devi Samsun, akıllı cihaz ailesine düşük segmentli ve oldukça kaliteli donanıma sahip bir cihaz geliştirerek fiyat konusunda da kullanıcılarını memnun edecek. Fiyat sınırlandırmasını göz önünde bulunduran her kullanıcı için oldukça faydalı olacak olan A10 elde edilen veriler doğrultusunda normal bir kullanıcının isteklerini karşılayacak düzeyde olacak.  

 

 

 

 



PAYLAŞ