Samsung Galaxy A03s özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A03s özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-17 19:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Hatırlarsanız geçtiğimiz ay Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un uygun fiyatlı bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığı öğrenilmişti. Şirketin Galaxy A03s  adını verdiği modeli Avrupa ve Hindistan’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Her geçen gün daha fazla sızıntı haberiyle gündeme gelen şirketin bu modeline dair özellikler de lansman öncesinde sızdırıldı.

Samsung Galaxy A03s özellikleri

6.5 inçlik HD+ çözünürlüğe sahip pşam TFT LCD Infinity-V ekrana sahip olacağı söylenen Galaxy A03s, arka panelinde 13MP + 2MP + 2MP olmak üzere üçlü kamera kurulumuna yer verilirken, cihazın ön tarafında ise 5MP selfie kamerası tercih edilmiş. Aynı zamanda 2MP sensörleri, derinlik algılama ve makro çekimler için de kullanılacak. 1080p video kaydetme desteğini de sahip olacak olan Galaxy A03s, 5.000 mAh pil ile 15W hızlı şarj desteğiyle gelecek.

Samsung'tan Dikkat Çeken Plastik HamlesiSamsung'tan Dikkat Çeken Plastik Hamlesi

Samsung Galaxy A52s modeli gözüktü

Gücünü MediaTek Helio P35 sekiz çekirdekli işlemci setinden alan Galaxy A03s, 3GB / 4GB / 6GB RAM ve 32GB / 64GB / 128GB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak. Ayrıca cihaz microSD kart desteğine de sahip. Kutusundan One UI 3.1 ile çıkacak ve Android 11 tabanlı olarak çıkacak olan Galaxy A03s’in siyah, mavi ve beyaz olmak üzere üç renkte satışa sunulacağı da aktarılan bilgiler arasında. Ek olarak çift SIM kart yuvası, 4G, Wi-Fi b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, GPS, USB Type-C bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık girişi de bulunuyor.


Türkiye'de satışa sunulması beklenen Samsung Galaxy A52s'in özellikleri açıklandıTürkiye'de satışa sunulması beklenen Samsung Galaxy A52s'in özellikleri açıklandı
Samsung Display yeni OLED teknolojisini tanıttıSamsung Display yeni OLED teknolojisini tanıttı

PAYLAŞ