Samsung Galaxy A03 hakkında ilk sızıntılar ortaya çıkıyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A03 hakkında ilk sızıntılar ortaya çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-01 14:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarındaki faaliyetlerine ara vermeden devam eden Samsung Galaxy A serisine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Şirketin uygun fiyatlı modellerinden biri olacak olan Galaxy A03s’in bazı özellikleri ortaya çıktı.

2019 senesinde amiral gemisi ve üst orta segment modellerin yanı sıra giriş seviyesi telefonlarını da geliştirme kararı alan Güney Kore merkezli teknoloji devi bugüne kadar piyasaya sürdüğü A ve M serisi modellerin gelişmiş versiyonlarını üretme kararı almıştı. Bu stratejinin meyvelerini kısa sürede toplamaya başlayan şirket yakında Galaxy A03s modelini kullanıcıların beğenisine sunacak. Tanıtım tarihi yaklaştıkça daha fazla bilgi edinmeye başladığımız cihazın bazı özellikleri ve tasarımı bugün internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy M22 özellikleri netleştiSamsung Galaxy M22 özellikleri netleşti

5G destekli Samsung Galaxy F52 tanıtıldı

Cihazın yayımlanan görsellerine baktığımızda Galaxy A03s olduğu iddia edilen modelde Samsung’un parmak izi tarayıcısını ekranın kenarına yerleştirdiğini görüyoruz. Bunun yanı sıra hemen alt tarafta da USB-C bağlantısı bulunuyor. Galaxy A02s modelinde parmak izi sensörü olmadığını düşünecek olursak şirketin yeni modelde bu yeniliğe ver vermesinin önemli olduğunu söyleyebiliriz.

6.5 inçlik ekrana sahip olacak olan Galaxy A03s çentikli ekran tasarımını benimsiyor. Bu çentiğin içerisinde bir ön kameraya sahip olan cihaz 5 MP selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor. Arka panelinde üçlü kameraya kurulumuna sahip olan Galaxy A03s’te13 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor.

Cihazın çıkış tarihi ve fiyat etiketi ise henüz bilinmiyor.


Samsung, iPhone kamerasını kötülediği reklam filmini yayınladıSamsung, iPhone kamerasını kötülediği reklam filmini yayınladı
Samsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilirSamsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilir

PAYLAŞ