Samsung Galaxy A02 Geekbench testinde görüntülendi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A02 Geekbench testinde görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-17 16:31:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

A serisi akıllı telefonlarıyla büyük bir başarı yakalayan Samsung’un Galaxy A02 modeli geçtiğimiz gün Geekbench testinde görüntülendi.

Üst segment ve amiral gemisi serileriyle öne çıkan Samsung, orta segment telefonlarıyla da büyük bir başarı yakalamış durumda. Uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla her kitleden alıcıya hitap etmeyi başaran şirket Galaxy A02 modelini piyasaya sürmek için kolları sıvadı. Daha önce de Geekbench 4 testinde ortaya çıkan model bu kez Geekbencht 5’te karşımıza çıktı. Tekli çekirdek performansında 105 puan alan Galaxy A02, çoklu çekirdek performansında ise 332 puan almayı başardı.

Samsung TV'ler TikTok desteğine kavuşuyorSamsung TV'ler TikTok desteğine kavuşuyor

Samsung Galaxy A02 ortaya çıkan özellikleri

Bazı teknik özellikleri de ortaya çıkan Samsung Galaxy A02, gücünü MediaTek üretimi MT6739WW yonga setinden alacak. Performans olarak Snapdragon 450 işlemcisinin gerisinde kalan yonga seti, 2017 senesinde piyasaya sürülmüştü. Samsung’un bu işlemciyi cihaz maliyetini düşürmek için seçtiği düşünülüyor. 2 GB RAM kapasitesine sahip olacağı ortaya çıkan Galaxy A02’nin depolama alanı henüz bilinmiyor.

Samsung Galaxy Note akıllı telefonların 2021'de üretimi durduruluyor mu?

Android 10 yazılımıyla piyasaya sürülmesi beklenen beklenen Samsung Galaxy A02, uygun fiyatı ile kullanıcıların beğenisini kazanacak ve bazı pazarlarda daha fazla kullanıcı sayısına ulaşacak gibi duruyor. İlerleyen haftalarda tasarım detaylarının da belli olması beklenen Galaxy A02 modelinin fiyat etiketi de henüz bilinmiyor. Giriş segmentinde yer alacak olan Galaxy A02 modelinin  tanıtılmasıyla birlikte Samsung’un akıllı telefon piyasasında daha fazla kullanıcıya ulaşma hedefini gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğini ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

 

 


Samsung Galaxy S21 Ultra ve A52 4G'nin ortaya çıkan özellikleriSamsung Galaxy S21 Ultra ve A52 4G'nin ortaya çıkan özellikleri
Samsung Galaxy A72 5G'nin tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy A72 5G'nin tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ