Samsung Galaxy A01 Türkiye’de satışa çıktı! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A01 Türkiye’de satışa çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un yeni modelleri piyasaya girmeye devam ediyor. Şimdi ise yeni giriş seviyesi bir akıllı telefon olan Samsung Galaxy A01 için beklenen oldu ve cihaz ülkemizde satışa çıktı. Şirketin piyasada Galaxy A ve Galaxy M olarak orta seviye cihaz aileleri bulunuyor. Samsung Galaxy A01 cihazı da bu modellerden olan bir telefon olarak sürpriz bir şekilde karşımıza çıkıyor. Model ekran tarafında damla çentikli bir tasarıma sahip olurken kalın çerçeveleri ile dikkat çekiyor. Samsung Türkiye garantili olarak satışa sunulan bu modelin açıklanan ilk detaylara göre 1099 TL fiyat etiketi bulunuyor. Türkiye’de şuan için mavi rengi ile satışta olan model daha çok temel işlevleri gerçekleştiren kullanıcılar için uygun bir cihaz diyebiliriz. Parmak izi bulunmayan modelin güvenlik tarafına standart şifre kullanması bekleniyor.

Samsung Galaxy A01 özellikleri

Google Stadia Samsung, Asus ve Razer'ın bazı modellerine kullanıma sunulacak!Google Stadia Samsung, Asus ve Razer'ın bazı modellerine kullanıma sunulacak!

Modelin özelliklerine baktığımız zaman 5.7 inçlik Infinity-V bir tasarım anlayışında 720P LCD bir ekran yer alıyor. Ön tarafta 5 megapiksel F2.2 selfie kamerası ile gelen cihazın arka yüzeyinde 13 megapiksel F2.2 ve 2 megapiksel F2.4 derinlik sensörüyle beraber çift kamera sistemi bulunuyor. İşlemci gücü tarafında modelde Snapdragon 439 bulunurken, 2 GB RAM seçeneği ile beraber 16 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

3000 mAh’lik pile sahip olan cihazın üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Modelin şuan için online alışveriş sitelerinde satışta olduğunu belirtelim.


Samsung Galaxy M31 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!Samsung Galaxy M31 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!
Samsung Galaxy S20 ailesine Windows 10 desteğiSamsung Galaxy S20 ailesine Windows 10 desteği

PAYLAŞ