Samsung Galaxy A serisinde S-Pen dönemi başlıyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A serisinde S-Pen dönemi başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-25 16:55:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Başarılı bir satış grafiği çizen Samsung’un orta segment akıllı telefon serisi olan Galaxy A serisi için yeni bir gelişme mevcut. Samsung’a önemli katkılar sunan bu seri fiyat performans oranıyla daha çok dikkat çekiyor. Ancak şimdi Samsung cephesinden yaşanan gelişme ile Galaxy A81 modeline S-Pen ekran kalemi desteği geleceği belli oldu. Akıllı telefon pazarında S-Pen desteğini ilk olarak Samsung’un Galaxy Note serisinde görmüştük. Bu model haricinde bazı tablet modellerinde de bu desteği sunan şirket, başka bir modeline bu teknolojisini sunmadı. Ancak Samsung yine bir ilke imza atarak Galaxy A serisine S-Pen desteği getiriyor.

Samsung Galaxy A81 S-Pen Desteği Geliyor

Galaxy Note 10 için renk seçenekleri artıyorGalaxy Note 10 için renk seçenekleri artıyor

Akıllı telefon pazarında önemli bir yere sahip olan Galaxy A serisine yönelik yenilik çalışmaları sürüyor. İddialara göre Galaxy A81 modelinde S-Pen ekran kalem desteği de bulunacak. Galaxy A80 modeli bildiğiniz üzere tasarım olarak kızaklı bir kamera sistemine sahip olarak seride bir ilke imza atmıştı. Bu iddiaların sahibi olan cihaz SM-AN815F model numarasına sahip olarak gözüküyor. Normalde SM başlangıç kodu Galaxy Note serisi için kullanılıyordu. A başlangıcı ise Galaxy A serisi için geçerli oluyor. Bu ikilinin birleşimi ile beraber ise S-Pen destekli bir Galaxy A modeli gelmesi bekleniyor.

Bazı kaynaklara göre Galaxy 10 Lite olarak sızdırılan modelin Galaxy A81 olarak gelebileceği lanse ediliyor. Modelin daha net bilgilerinin yakında çıkması bekleniyor.


Samsung Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite’ın çıkış tarihi belli olduSamsung Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite’ın çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ